یکی از خوردنی های خوشمزه در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است که البته در میل کردن آن باید جوانب احتیاط را رعایت کرد تا در این ماه عزیز دچار مشکل نشویم.

به گزارش تبریزمن، از دیرباز تاکنون در ماه رمضان ایرانیان عادت کرده اند تا افطار خود را با زولبیا و بامیه و البته خرما باز کنند و از این رسم پیروی می کنند.

در ادامه تصاویری مشاهده می کنید از نحوه تهیه یک زولبیای بزرگ با قطر ۵۰ سانتی متر که در داریون شیراز آماده شده است و بزرگترین زولبیای ایران نام گرفته است:

بزرگترین زولبیای ایران که 50 سانتی متر قطر دارد!! +تصاویر

بزرگترین زولبیای ایران که 50 سانتی متر قطر دارد!! +تصاویر

بزرگترین زولبیای ایران که 50 سانتی متر قطر دارد!! +تصاویر


Galaxy S7 - 944 x 150

این خبر را به اشتراک بگذارید :