مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز در خصوص مضرات فلافل گفت: روغن مورد استفاده در فلافل و سمبوسه معمولا روغن غیر سرخ کردنی است و یا اگر هم روغن سرخ کردنی استفاده شود چون چند بار مورد استفاده قرار می گیرد حرارت مکرر آن باعث تولید مواد سرطان زا می شود.

به گزارش تبریزمن، به نقل از روابط عمومی اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز، طی ۳ ماه گذشته به یک باره واحدهای فلافل فروشی بسیاری در تبریز شروع به کار کرده اند تا این ساندویچ عربی به یک رقیب جدی برای غذاهای سریع الطبخ بومی تبدیل شود.

مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز در خصوص مضرات فلافل گفت: روغن مورد استفاده در فلافل و سمبوسه معمولا روغن غیر سرخ کردنی است و یا اگر هم روغن سرخ کردنی استفاده شود چون چند بار مورد استفاده قرار می گیرد حرارت مکرر آن باعث تولید مواد سرطان زا می شود.

دکتر علیرضا رحیمی با تاکید بر اینکه سرطان از عوارض طولانی مدت فلافل است، ادامه داد: به دلیل آن که فلافل در داخل روغن غوطه‌ور است، همچنین چربی زیادی در این ماده غذایی وجود دارد مصرف زیاد آن می تواند سلامتی افراد را به خطر اندازد.

رحیمی
وی پایین بودن قیمت فلافل، استفاده از انواع ادویه و ترشی در این نوع غذای جنوبی سریع پخت که با خمیر نخود تهیه می شود را چالشی برای سلامتی مردم دانست و افزود: غذاهای آماده یا فست فودها حالا جزء لاینفک برنامه غذایی روزانه اغلب مردم شده اند که این موضوع می تواند در بلندمدت سلامت شهروندان را با چالش های جدی مواجه کند.دکتر رحیمی اضافه وزن، تغییر حالت خلق و خوی روحی و روانی، افسردگی، پیش فعالی، ابتلا به انواع بیماریهای قلبی عروقی، فشار خون، ‌ابتلا به سرطان و دیابت را از دیگر اثرات مصرف غذاهای فست فودی و همچنین فلافل عنوان کرد.

مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز به افزایش فلافل فروشی ها در سطح شهر تبریز اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه هم اکنون شاهد افزایش رغبت مردم تبریز به استفاده از فلافل هستیم که این رویه باید با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درخصوص مضرات فلافل تغییر کند چراکه سرطان، افرادی را که در طولانی مدت از فلافل استفاده می کنند را تهدید می کند.


Galaxy S7 - 944 x 150

این خبر را به اشتراک بگذارید :