با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه داران تبریزی تبدیل می شود و بیشتر شیرینی پزی ها نیز اقدام به تهیه این نوع شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان می کنند.

تبریزمن، سرویس چند رسانه ای: پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند و کارگاه های شیرینی پزی به تهیه آن اختصاص می یابد. مردم تبریز علاقه خاصی به زولبیا بامیه دارند و نان مخصوص رمضان تبریز هم مشتری های خاص خودش را دارد.


Galaxy S7 - 944 x 150

این خبر را به اشتراک بگذارید :