9
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان:

آذربایجان شرقی به قطب اول فولاد کشور تبدیل می‌شود

  • کد خبر : 16014
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
آذربایجان شرقی به قطب اول فولاد کشور تبدیل می‌شود
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به تکمیل زنجیره ارزش صنایع فولادی در استان، گفت: در حال حاضر شش پروژه عمده فولادی در سطح استان فعال هستند که اگر نهایی شوند، آذربایجان‌شرقی به قطب اول فولاد کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش آژانس خبری تبریزمن، حبیب امین زاده دوشنبه ۱۸ اسفندماه، در نشست خبری با بیان اینکه در زمینه فولاد سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی انجام گرفته و با توسعه واحدهای صنعتی صنعت فولاد ما به رتبه سوم رسیده است، اظهار کرد: ۳۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید در این عرصه انجام خواهد گرفت.
وی ادامه داد: یکی از چالش‌های واحدهای تولیدی ما تامین ورق فولادی بود که اکنون این موضوع مرتفع شده و رتبه یک لوازم خانگی و تولید مقاطع فولادی را کسب کردیم.
وی با بیان این‌که تحقق شعار جهش تولید، یک‌سری پارامترهای عمده کشوری داشت که داخلی‌سازی بخشی از قطعات و جلوگیری از واردات کالاهای مشابه داخلی از جمله آنها بود، اظهار کرد: سهم استانی ما در راستای داخلی سازی قطعات یک میلیون دلار بود که در این رابطه فراتر از برنامه کشوری عمل کردیم و موفق به داخلی سازی عمده قطعات مس و صنعت خودرو شدیم.
امین زاده با بیان این‌که آذربایجان شرقی در سه ماهه اول سال رتبه اول و در ۹ ماهه سال، رتبه سوم جهش تولید را به خود اختصاص داد، گفت: واحدهای تجاری ما توانسته‌اند صادرات ۳٫۸ میلیارد دلاری پیش‌بینی شده را محقق کنند و اکنون بخش خصوصی که عمده آن صادرکنندگان استانی‌اند، پاسخگوی نیازهای جهانی هستند.
وی با اشاره به رشد ۱۰ درصدی صادرات فولاد در استان نسبت به سال گذشته، افزود: در زمینه صنعت شیشه یکی از ارکان صادرات کشور بودیم؛ چراکه صنعت شیشه ۱۴ درصد از صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داده است.
.

تولید شیشه خودرو برای اولین بار در آذربایجان شرقی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: آذربایجان شرقی در زمینه صنعت شیشه موفق عمل کرده است؛ به طوری‌که سال آینده برای اولین بار در ایران شیشه خودرو در یکی از واحدهای تولیدی استان تولید خواهد شد.
وی با بیان این‌که یکی از پروژه‌های مطرح ما برای سال آینده، عملیاتی کردن پروژه نفلین سینیت سراب است، خاطرنشان کرد: متاسفانه پروژه نفلین سینیت سراب به مرحله قرارداد رسیده بود، اما در مرحله اجرایی با مشکلاتی مواجه شد؛ از این رو امیدواریم به‌زودی در سراب شاهد آغاز عملیات اجرایی آن باشیم.
وی، تبدیل تبریز به قطب سوم خودروسازی کشور و توسعه صنایع مس سونگون را از دیگر برنامه‌های سازمان صمت استان برای سال آینده عنوان کرد و گفت: ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید در ارتباط توسعه مس سونگون صورت گرفته و زیرساخت‌های لازم قطب سوم خودروسازی نیز فراهم است.
امین زاده با اشاره به این‌که تکمیل زنجیره تامین و ارزش مزیت‌های استان همانند شیرینی و شکلات، در دستور کار ما قرار دارد، متذکر شد: یکی از مشکلات موجود در این صنعت، دستگاه‌های تولید گلوکز است که تلاش می‌کنیم به زودی این مشکل را مرتفع کنیم.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: در زمینه تولید مرغ مشکلی وجود ندارد و قیمت مصوب ان ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان است.
غلامرضا راستی ادامه داد: با هرگونه تخلف باقاطعیت برخورد خواهد شد و مرغداری‌های استان باید اطلاعات مربوط به خروجی‌های خود را در سامانه جامع تجارت ثبت نمایند.
وی خاطرنشان کرد: ۹ هزار تن سهمیه شکر استان، براساس برش‌های جمعیتی و برپایه ضوابط قیمت گذاری سازمان حمایت در بسته‌های سه کیلویی توزیع خواهد شد و قیمت مصوب هر پنج کیلو شکر ۴۹ هزار تومان است.
راستی متذکر شد: نمی‌توان گفت مشکل تامین روغن به طور کامل حل شده، ولی وضعیت نسبت به روزهای قبل بهتر شده و نیاز برخی فروشگاه‌ها و شرکت‌های تعاونی تامین شده است؛ البته تقاضای زیاد، باعث شده تا مشکلات به طور کامل رفع نشود.

.

لینک کوتاه : http://tabrizeman.ir/?p=16014

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.