8
کارشناس مسائل اقتصادی تاکید کرد:

کارآفرینی، موتور رشد و توسعه کشور

  • کد خبر : 25029
  • ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۱
کارآفرینی، موتور رشد و توسعه کشور
یک کارشناس مسائل اقتصادی تاکید کرد: امروزه کارآفرینی به عنوان موتور رشد و توسعه سازمان‌ها و کشورها مطرح بوده و دولت‌ها باید برنامه‌هایی کاربردی برای رشد و توسعه کارآفرینی به ویژه در حوزه دانش بنیان داشته باشند.

به گزارش آژانس‌خبری تبریزمن، ناصر وفایی اظهار کرد: بر اساس‌ نظریات اقتصاددانان‌ و تجارب‌ کشورهای دارای اقتصاد رو به رشد، کارآفرینان عامل توسعه‌ و رشد اقتصادی‌ محسوب‌ می‌شوند. در عرصه جهانی افراد خلاق و نوآور به عنوان کارآفرین، منشاء اتفاقات خوب و ارزشمند هستند.

وی  گفت: قدرت اقتصادی، عامل موفقیت کشور در بخش‌های مختلف بوده و کارآفرینی در تحقق رونق اقتصادی با حمایت از تولید، افزایش درآمد مردم و ایجاد اشتغال و ارزآوری نقش بی بدیلی دارد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از ره‌آوردهای کارآفرینی ایجاد اشتغال است، گفت: ایجاد فضای رقابتی، توسعه روزافزون تنوع محصولات و تغییر ذائقه مشتریان و مخاطبان موجب شده تا ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف به ناچار برای ادامه حیات خود به نوآوری و کارآفرینی روی  بیاورند.

وفایی با بیان اینکه کارآفرینان، ارزش‌ها را تغییر داده و ماهیت آنها را دچار تحول می‌کنند، افزود: کارآفرینی یکی از رویکردهای توسعه مناطق روستایی نیز بوده و نقش مهمی در مهاجرت معکوس به روستاها و توسعه گردشگری دارد.

وی گفت: توجه به کارآفرینی و توسعه آن، گام مثبتی در جهت ایجاد فضای مناسب جهت توسعه، افزایش منابع ملی، کاهش نرخ بیکاری، تعادل ساختاری و توسعه در شهرها و روستاها خواهد بود.

وی شناخت هدف، داشتن افق آینده، بکارگیری خلاقیت‌های ذهنی، شهامت، ابتکار، ریسک‌پذیری و در عین حال واقع بین بودن را از ویژگی های کارآفرینان بر شمرد و گفت: کارآفرینی عامل ترغیب و تشویق سرمایه گذاری، حس رقابت، تغییر و نوآوری  بوده و ارتقای کیفیت زندگی کمک می‌کند.

وی اظهار کرد: کاهش نرخ بیکاری از اهداف کلان دولت‌ها بوده و کارآفرینان می‌توانند در خصوص این هدف کمک حال دولت باشند به شرطی که دولت نیز با تسهیل امور، کاهش بروکراسی اداری و ارائه تسهیلات کافی و به موقع، کمک حال کارآفرینان باشد.

این کارشناس مسائل اقتصادی با ارائه پیشنهادهایی برای بهبود فضای کسب و کار و کارآفرینی گفت: ترویج فرهنگ کارآفرینی، آموزش راه و رسم کارآفرینی و وارد کردن این مبحث به متون درسی مدرسه و دانشگاه، تنظیم و تدوین سیاست‌های بلند مدت و میان مدت، اصلاح سیاست‌ها و قوانین دست و پاگیر دولتی، توسعه فرهنگ کارآفرینی در بخش دولتی و خصوصی، حمایت‌های دولتی از کارآفرینان و زمینه سازی برای فعالیت کارآفرینان در قالب بنگاه‌های اقتصادی کوچک می‌تواند به توسعه کارآفریی کمک کند.

وی تاکید کرد: توسعه کارآفرینی بین‌المللی با ارزآوری بیشتر و صادرات محصولات و خدمات می‌تواند در جهت کاهش اثر تحریم‌ها و  تحقق اقتصاد مقاومتی راهگشا باشد./ایسنا

لینک کوتاه : http://tabrizeman.ir/?p=25029

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.