1
رئیس هیئت مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی آذربایجان شرقی:

انجمن برخلاف شایعه پراکنی‌ها، به صورت قانونی فعال است

  • کد خبر : 33511
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۸:۳۵
انجمن برخلاف شایعه پراکنی‌ها، به صورت قانونی فعال است
رئیس واعضاء هیئت مدیره انجمن دفاترخدمات مسافرتی آذربایجان شرقی، فعالیت این انجمن را مطابق بخشنامه اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی، و منطبق با اساسنامه تدوین شده عنوان کرده و برخی شایعه پراکنی‌ها را كذب و خلاف قانون دانست.

به گزارش آژانس خبری تبریزمن، رشید رجب‌پور در نشست مطبوعاتی خود، ریشه و اساس شایعه پراکنی‌ها و بیان مطالب خلاف واقع از سوی مدیر یکی از آژانس‌های مسافرتی شهر تبریز را مربوط به اتفاقات و قضایای تهران و انجمن ایران دانست و اظهار داشت: پیگیری مسائل و مشکلات ازسوی بعضی از مدیران دفاتر خدماتی مسافرتی سراسر کشوربه خصوص اصراربه شفاف سازی عملکرد انجمن ایران توسط انجمن استان آذربایجان شرقی، باعث گردید خیلی از اقدامات و رفتار خلاف قانون واساسنامه انجمن ایران همچون حذف پنهانی و غیرقانونی و مغایر با مفاد اساسنامه بیش از ۸۵۰ دفتر خدمات مسافرتی ازسراسر کشور یعنی بیش از ۷۵ درصد اعضا و…برملا شود.

▪️مقاومت درمقابل زیاده خواهان هزینه دارد

وی تاکید کرد: از آنجایی که مقاومت در مقابل زیاده‌خواهان هزینه دارد؛ برخی منفعت‌طلبان درمقابل این اقدامات قانونی و به حق ما، توانستند با دادن وعده های توخالی افرادی را متاسفانه از شهر خودمان علیه انجمن آذربایجان شرقی تحریک کرده و مطالب دروغین و خلاف قانون را شانتاژ و شایعه‌پراکنی کنند.
وی ادامه داد: انجمن آذربایجان‌شرقی و سایر انجمن ها و دفاتر خدماتی مسافرتی کشور در راستای دفاع از حقوق قانونی خود که دفاع ازحیثیت حوزه گردشگری است، عقب‌نشینی نکرده و تا حذف متخلفین از این جمع تلاش کرده و هیچ ترسی هم از این مطلب کذب و دروغ و اقدامات خلاف قانون شایعه پراکنان قول خورده به دل نخواهیم داد، و هرچند می توانیم از طریق مراجع قضایی و حقوقی، حقوق اعضای انجمن را پیگیری کنیم ولی به دلایلی تا بحال اجتناب کرده‌ایم.
رئیس هیئت مدیره انجمن آذربایجان شرقی درحضوراعضای هیئت مدیره انجمن و خبرنگاران، فعالیت و انسجام دفاتر خدمات مسافرتی استان را موفق و مطلوب ذکرکرده ودرپاسخ به طرح سوال یکی ازخبرنگاران که شایع شده انجمن در خصوص مشکلات و مسائل دفتر استان بی تفاوت بوده و انرژی خود را در خارج از استان و در کشور صرف می کنند، گفت: هیئت مدیره دوره حال حاضر انجمن استان با جدیت و تلاش بی نظیر خود مشکلات صنفی در استان را پیگیری کرده و بویژه در شرایط کرونایی موارد زیادی را اتفاقاً با وزارتخانه مطرح و حل کرده است.
وی فعالیت اعضای هیئت مدیره انجمن در خصوص مسائل و مشکلات رابیش ازحد تعهدات‌شان عنوان نموده و افزود: اتفاقا انجمن خیلی پرکاروپرتلاش بوده و اقداماتی عملی مناسبی برای اختصاص دادن تسهیلات مالی ویژه ایام کرونایی از بانک‌ها به اعضا، و رسیدگی به حدود ۴۰۰ فقره شکایت مسافران از دفاتر خدمات مسافرتی که البته خوشبختانه با زحمات زیاد همکاران نتایج رضایتمندانه‌ای حاصل شد و که اکثریت پرونده ها به رضایت و احقاق حقوق طرفین ختم شد و موارد متعدد دیگر.

▪️فعالیت انجمن در فراتر از استان مایه مباهات است

رجب پور اضافه کرد: اینکه گفته می‌شود انجمن خارج و فراتر از استان هم فعالیت می کند، باید مایه مباهات و باعث افتخار دوستان باشد، چون انجمن استان همیشه در حل مشکلات حوزه گردشگری و صنف در کشور پیشقدم بوده و توانسته به تهران راهکار ارائه کند و در حل مشکلات کلان حوزه گردشگری کشور مثمرثمر واقع شود و بدین جهت فعالیت خارج از استانی و بی‌تفاوت نبودن به مشکلات کلان، نشان از توانایی دوستان و همکاران در انجمن استان آذربایجان‌شرقی و قدمى مفید برای بهره‌مندی سایر دفاتر خدمات مسافرتی سراسر کشور است.
وی در پاسخ به ادعای یکی ازمدیران آژانس‌های مسافرتی که مهلت قانونی فعالیت انجمن سپرى شده و بنابراین ادامه فعالیت انجمن غیرقانونی است، گفت: این آقا چون اساسنامه را مطالعه نکرده و نمی‌داند که مدت فعالیت انجمن مطابق اساسنامه سه سال نبوده بلکه دو سال می‌باشد.

▪️بارها درخواست مجوز برگزاری مجمع عمومی برای انتخابات کرده‌ایم

رجب زاده تصریح کرد: به خاطر وضعیت کرونایی حاکم بر کشور و استان، مطابق بخشنامه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فعالیت هیئت مدیره‌های همه انجمن‌ها تمدید شده و مقرر شده تا اطلاع ثانوی به فعالیت خود ادامه دهند. ولی علیرغم این بخشنامه و اجازه فعالیت، انجمن استان طی مکاتباتی که با اداره تعاون و کار و رفاه اجتماعی داشته، درخواست مجوز برای برگزاری مجمع عمومی برای انتخابات کرده که در نهایت کانون کارفرمایی اداره کل تعاون و کار و رفاه اجتماعی استان، روز دوازدهم بهمن ماه امسال را برای برگزاری مجمع انجمن تعیین کرده است.

رجب پور در پاسخ به ادعای مطرح شده مبنی بر وجود مشکلات حقوقی و قانونی در انجمن توضیح داد: اگر اعضاء هیئت مدیره انجمن، مشکلات و مسائل حقوقی و قانونی داشتند، اداره کار ابداً مجوز فعالیت به آنها نداده و مانع فعالیت‌شان می‌شد در حالی که بدون هیچگونه مشکلاتی هیئت مدیره انجمن مشغول فعالیت و ارائه خدمات به اعضای صنف هستند.
وی در خصوص ایراداتی که به مدرک تحصیلی اعضای هیئت مدیره داشتند نیز گفت: این موارد نیز منطبق با اساسنامه انجمن می‌باشد که در متن اساسنامه با صراحت تمام به آن اشاره شده و نیازی به مدارک بالاتر وجود ندارد.

▪️ادعای بی‌اساس برخی همکاران دارای تبعات کیفری و حقوقی است

محمودی؛ دیگر عضو هیئت مدیره انجمن آذربایجان شرقی در پاسخ به ادعای مطرح شده از سوی یکی از مدیران آژانس‌ها مبنی بر وجود رانت و مشکلات حقوقی و سوء استفاده از امکانات، گفت: فردی که مدعی وجود رانت‌خواری و مشکلات حقوقی و سوابق خاص افراد هیئت مدیره انجمن است چرا تا به حال به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و یا مراجع قضایی مراجعه نکرده و یا آن مدارک را در کنار طرح مطالب کذب خود به رسانه ها ارائه نکرده است؟! آیا این رفتار هدفی به جز تخریب عملکرد صادقانه انجمن دارد؟!
خزانه‌دار انجمن، بعضی خواسته‌ها را نیز خارج از حوزه اختیارات قانونی هیئت مدیره انجمن دانست و ادامه داد: هیئت مدیره انجمن در مواردی که قانون اجازه داده با تمام توان پیگیر حل موارد و مسائل بوده ولی در بعضی موارد هم انجمن می‌تواند تنها به عنوان رایزن و رابط عمل کرده و پیگیر کارها باشد و اگر در مواردی هم رئیس هیئت مدیره آقای رجب پور در حد و اندازه کشوری وارد میدان شده و فعالیت داشته، این نشانگر تجارب و تخصص و توانمندی‌های وی در رابطه با حل مشکلات کلان حوزه گردشگری کشوراست که خواسته یاریگر سایر انجمن‌های کشور باشد.
وی همچنین در مورد برخی ادعاهای منتشره در چند پایگاه خبری نیز گفت: این ادعای بی‌اساس دارای تبعات کیفری و حقوقی بوده ولی انجمن تا به حال برای حفظ آبرو و حرمت فعالان صنف، هیچ گونه اقدام قانونی در این راستا نکرده است.

▪️ بیش از ۹ ماه درگیر شکایات مسافران به خاطر مشکلات ناشی از کرونا بودیم

میلانی؛ دیگر عضو هیئت مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی آذربایجان‌شرقی نیز در خصوص پیگیری دریافت تسهیلات ویژه کرونایی برای اعضاء، توضیحاتی ارائه کرده و یادآور شد: در مورد پرونده‌های شکایت مسافران از عملکرد دفاتر خدماتی مسافرتی، نزدیک۹ ماه درگیر بودیم که این خود به تنهایی به اندازه فعالیت یک دوره انجمن انرژی بَر بود.
وی افزود: استرداد مبالغ پرداختى مسافران ازبابت رزرو تور با توجه به پرداخت بخشی از مبالغ دریافتی توسط دفاتر خدماتى مسافرتى ‌به هتل‌های مقصد گردشى و مشکل در این مورد و همچنین هزینه‌کرد در تهیه بلیط هواپیما و هزینه اخذ ویزا توسط آژانس و از سویى مطالبه مسافران از موضوعاتی بود که انجمن را در قالب شکایات درگیر کرده بود که خوشبختانه با تلاش اعضای هیئت مدیره انجمن به خوبی و رضایت شاکیان حل شد.
میلانی گفت: حتی دو مورد شکایت نیز مربوط به آژانس مدیرى بود که فعالیت و زحمات انجمن را با مطالب دروغین خود زیر سوال برده، درحالی که اعضای انجمن بنا به وظیفه ذاتی به تعهداتی خود و علیرغم عدم حضور شخص مذکور برای بررسی و حل و فصل شکایت‌های مسافران از دفتر خدماتی ایشان، تشکیل جلسه داده و این دو شکایت را نیز حل و فصل نمود.
وی در مورد تسهیلات ویژه کرونا برای اعضاء توضیحاتی داد و اضافه نمود: براساس آمار و گزارش اخذ شده، بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی ویژه ایام کرونا برای دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان آذربایجان‌شرقی تعیین شده و از طریق ثبت‌نام تسهیلات کرونایی از سامانه اداره کار، تعاون و امور اجتماعی توسط بانک‌های عامل استان پرداخت شده است.

عضو هئیت مدیره انجمن همچنین یادآور شد: با توجه به اینکه رسیدگی به شکایات و اختلافات بین مسافرین و آژانس‌ها در این دوره هیئت مدیره به این انجمن از طرف اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری تفویض گردیده و در این مدت فعالیت هیئت مدیره به جد موارد پیگیری شده علی‌الخصوص در بازه زمانی ایام شیوع بیماری کرونا و بسته شدن مرزها و اتفاقاتی که منجر گردید.

▪️استفاده از‌ وکالت‌نامه در انتخابات همه صنف‌ها و انجمن‌ها قانونی است

سعید نانوایی؛ بازرس انجمن نیز در ادامه اظهار داشت: برخلاف ادعای آقای ملکی که عنوان می‌کند از سال ۵۶ مجوز دفاتر آژانس داشته‌اند، براساس مدارک موجود مجوز این آقا از ۱۳۷۵ بوده که ظاهرا این قدمت‌سازی نیزبه نوعی سوء‌استفاده و برای بازار گرمی و تبلیغ خود بوده است.

وی خاطر نشان شد: ای کاش این همکار تطمیع شده و گول خورده ما به جای اینکه با آبروی استان و انجمن استان بازی کند و با شایعه‌پراکنی باعث تفرفه‌افکنی بشود از تجربیات انجمن فعلی استان در مورد شرکت و آینده خود استفاده می‌کرد.
بازرس انجمن همچنین تاکید کرد: استفاده از‌ وکالت نامه در انتخابات همه صنف‌ها و انجمن‌ها قانونی بوده و هر شرکت و مدیری می‌تواند از سوی مدیر دیگر (فقط مدیرعامل) شرکت غایب وکالتنامه داشته و رای ایشان را به صندوق بیاندازد و این فرآیند طبق قانون و نظارت اداره کار انجام شده است.
وی افزود: تعداد وکالتنامه‌ها در انتخابات مورد بحث حدود ۱۵ الی ۲۰ فقره بوده و مجددا تاکید می‌کنیم که وکالتنامه ها برای شخص مدیرعامل بوده و هیچ احدی به جز مدیران در آن انتخابات حضور نداشتند نه کارمند و نه شخص عادی.
وی اضافه کرد: در حالیکه در انتخابات انجمن ایران که سال ۹۶ در تهران برگزار شد اکثرا اشخاص عادی و حتی راننده تاکسی و کارگران شهرداری هم با در دست داشتن وکالتنامه اقدام به شرکت کرده بودند که خلاف قوانین بوده و پیگیری شده است.
احمدی زاد؛ دبیر انجمن صنفی هم در پایان این نشست طی سخنانی گفت: شبیه همین موضوع و ادعای کذب در چند ماه گذشته نیز توسط عده دیگری در راستای تخریب و زیر سوال بردن عملکرد انجمن صنفی در حال اتفاق بود که با دعوت از آقایانی که به دنبال جمع‌آوری امضاء برعلیه ما بودند پس از حضور در انجمن و ارائه توضیحات لازم ضمن پی بردن به اصل موضوع از ادامه یک چنین روند غیراخلاقی منصرف و خودداری نمودند که جای تشکر دارد.

لینک کوتاه : http://tabrizeman.ir/?p=33511

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.