1
با هدف افزایش کیفیت محصولات تولیدی سلامت محور

اولین کارگاه آموزشی آشنایی با آزمون های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی

  • کد خبر : 51546
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۰
اولین کارگاه آموزشی آشنایی با آزمون های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی
اولین کارگاه آموزشی آشنایی با آزمون های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی در ارس برگزار شد

به گزارش تبریزمن به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، اولین کارگاه آموزشی آشنایی با آزمون‌های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی توسط مدیریت غذا و داروی ارس و با همکاری آزمایشگاه ثمین نوژن دام ارس برای مسئولین فنی شرکت های سلامت محور منطقه آزاد ارس برگزار شد.‌

این کارگاه آموزشی با هدف افزایش کیفیت محصولات تولیدی سلامت محور و بروز نمودن اطلاعات علمی مسئولین فنی برپا گردید و آن آزمون‌هایی چون اندازه‌گیری رطوبت، خاکسار، قند، اسیدیته، پراکسید و… برای مسئولین آموزش داده شد.

لینک کوتاه : http://tabrizeman.ir/?p=51546

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.