به گزارش تبریزمن، تیم فوتبال ماشینسازی در چارچوب دیدارهای هفته سی و دوم لیگ دسته یک فوتبال کشور از ساعت ۱۷ امروز در ورزشگاه خانگی خود به مصاف مس رفسنجان رفت که این دیدار با تساوی یک-یک به پایان رسید.
در نیمه نخست این دیدار موقعیتهای ۲ تیم به گل تبدیل نشد تا سبزقبایان با استرس بیشتری در نیمه دوم به میدان بروند. شاگردان آقایی در نیمه دوم نیز ابتدا در دقیقه ۵۵ نخستین گل بازی را دریافت کردند اما در ادامه، حسین قره داغی در دقیقه ۸۱ از روی نقطه پنالتی برای ماشینسازی گلزنی کرد تا این بازی با تساوی یک-یک به پایان برسد. گل تیم مهمان در این دیدار نیز توسط سجاد حیدری به ثمر رسید.
* نفت مسجد سلیمان صفر- نساجی قائمشهر صفر
* ماشینسازی تبریز یک – مس رفسنجان یک
گل: حسین قرهداغی (۸۱ – پنالتی) برای ماشینسازی و سجاد حیدی (۵۵) برای مس رفسنجان
* ایرانجوان بوشهر یک – اکسین البرز یک
گل: مرتضی رنجبر (۸۹) برای ایرانجوان و یاسر وکیلی (۶۵) برای اکسین
* فجرسپاسی شیراز صفر – مس کرمان یک
گل: شهرخ غلامرضاپور (۴۲)
* آلومینیوم اراک یک – برق جدید شیراز صفر
گل: مجید عبدی (۴۱)
* گلگهر سیرجان ۵ – شهرداری تبریز ۲
گلها: محسن طرحانی (۱۴)، اکبر صغیری (۱۹)، سجاد اژدر (۷۱ و ۴۷) و مهدی دغاغله (۹۰) برای گلگهر و رضا نجاری (۵۳ و ۸۹ – پنالتی) برای شهرداری
* بادران تهران ۷ – صبای قم صفر
گلها: محمد آبشک (۴)، میثم مجیدی (۱۸)، علی خسرونژاد (۸۵ و ۴۶)، مهرداد رضایی (۶۶)، کریم اسلامی (۶۸) و مهران گلزاری (۴+۹۰)
* ملوان بندرانزلی یک – راهآهن صفر
گل: شهریار مغانلو (۱۱)
* خونهبهخونه ۳ – شهرداری ماهشهر صفر
گل: وفا هخامنش (۲۳)، رضا معقولی (۵۰) و روحالله باقری (۸۳)
با نتایجی که در هفته سیودوم مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاههای کشور رقم خورد، تیم نفت مسجدسلیمان برای قطعی کردن صعودش به لیگ برتر فقط نیاز به یک امتیاز در دو بازی باقیمانده دارد. تیم خونهبهخونه نیز با سه امتیازی که در دیدار مقابل شهرداری ماهشهر به دست آورد، با توجه به شکست فجرسپاسی مقابل مس کرمان، به رده دوم جدول صعود کرد و به این ترتیب دو هفته پایانی مسابقات از حساسیت و جذابیت بالایی برخوردار خواهد بود.
http://tabrizeman.ir/?p=43211