به گزارش آژانس خبری «تبریزمن»، در این نمایشگاه که ۱۳ تا ۱۷ آبان ماه امسال در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تبریز برگزار شد، ثبت نام طرح ها و ایده های خلاقانه تکنولوژی در چهار بخش کسب و کارهای نوپا و استارت آپ ها، معرفی و توسعه ایده های تجاری و نوآور، رویکرد مناسب به توسعه شرکت های دانش بنیان و انتقال نیازمندی های فناورانه تحت وب انجام گرفت.
▪️عقد ۲۱۰ فقره قرارداد و تفاهمنامه به ارزش ۱۷۰۰ میلیارد تومان
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در مراسم اختتامیه این نمایشگاه با اشاره به ظرفیت ها و دستاوردهای عظیم نمایشگاه رینوتکس ۲۰۱۹ گفت: این نمایشگاه با هدف ایجاد پیوند در بین صاحبان دانش و فناوری، سازمان ها و دانشگاه ها برگزار می شود و نسبت به ۷ دوره گذشته، پیشرفت های کمی و کیفی قابل توجهی داشته است.
علی جهانگیری با بیان اینکه در این نمایشگاه، شرکت هایی از ۲۶ استان کشور شرکت کرده بودند، اظهار داشت:۱۰۰ داور که ۴۰ درصدشان از استان های دیگر بودند به نقد و ارزیابی طرح ها به سه صورت سامانه ای، حضوری و پایش در نمایشگاه پرداختند.
وی ادامه داد: حدود ۲۳۰۰ نفر در جریان این نمایشگاه اسکان داده شده اند و ۱۷ اسپانسر خصوصی و دولتی حاضر بوده اند.
جهانگیری اضافه کرد: از مهم ترین نتایج برگزاری این نمایشگاه، می توان به مجموعا ۲۱۰ فقره قرارداد و تفاهمنامه در بخش های مختلف به ارزش ۱۷۰۰ میلیارد تومان اشاره کرد.
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، مهم ترین مشکل و مانع تولید در کشور را عدم توانایی دانشگاه ها و صنایع در تجاری سازی طرح های فناورانه دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه نباید فقط در بخش تئوری فعالیت کند. بلکه بایستی از طریق همکاری با بخش های صنعتی کشور، از عهده تجاری سازی طرح ها برآید.
وی در پایان سخنانش ضمن ابراز امیدواری از برگزاری هرچه بهتر نمایشگاه رینوتکس در سال های آتی گفت: حاضریم زیرساخت ها، امکانات و پتانسیل های رینوتکس را در اختیار دیگر استان ها و صنایع قرار دهیم.
به گزارش تبریزمن، در این نمایشگاه ۳۶۳ طرح اولیه ثبت شد اما بدلیل شرایط و قوانین موجود تنها ۲۲۰ طرح مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت.
در پایان مراسم اختتامیه این نمایشگاه، ضمن تقدیر از ۱۰ ایده برتر، از طرف علی پولاد کار فرین نمونه استان به آنان جوایزی اهدا شد.
شایان ذکر است، وقوع زلزله هفته اخیر در آذربایجان، باعث تاخیر یک هفته ای در برگزاری مراسم اختتامیه هفتمین نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری ربع رشیدی (رینوتکس ۲۰۱۹) شده بود.
http://tabrizeman.ir/?p=94464