3

تنظیم برنامه‌های جدید بر اساس نیازسنجی‌ها در صنعت هوایی

  • کد خبر : 94682
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
تنظیم برنامه‌های جدید بر اساس نیازسنجی‌ها در صنعت هوایی

وزیر راه و شهرسازی گفت: ارتباط در حوزه صنعت هوایی با سایر دانش‌بنیان‌ها ایجاد شده و باید نیازسنجی‌های مرتبط در شرکت‌های هواپیمایی انجام و بر اساس آن برنامه‌های لازم تنظیم شود.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در راستای بازدید از شرکت مهندسی و ساخت موتور و تجهیزات هوایی ایرانیان اظهار کرد: در مذاکره با رئیس سازمان هواپیمایی کشور نیازمندی‌های حوزه هواپیمایی مسافری کشور مورد بررسی قرار گرفته است و در قالب برنامه‌های منسجم و زمان‌بندی شده، پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: ناوگان هوایی خسته و فرسوده است و باید روی پای خود بایستد و بسیار حائز اهمیت است که رئیس این سازمان بر دانش تعمیرات و نگهداری این وسیله مهم حمل و نقل هوایی کاملاً مسلط باشد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: نکته مهم و بسیار خوشایند و آنچه مرا امیدوار کرد، حضور جوانان متخصص و با دانشی بود که در کشور خود مانده‌اند، مپنا آنها را جذب کرده و دانش و تخصص آنها به کار آمده و این بسیار امیدوار کننده است.

صادق بر اینکه سازمان هواپیمایی کشور می‌تواند دانش‌بنیان‌ها و بخش خصوصی را به زیر این چتر آورد تاکید و تصریح‌کرد: با تلاش و هم افزایی، این دانش و تکنولوژی را با جوانانی که می‌گویند «ما می‌توانیم» پیش می‌بریم.

این عضو کابینه دولت چهاردهم با اشاره به ضرورت انعقاد تفاهمنامه‌های لازم، گفت: ارتباط در حوزه صنعت هوایی با سایر دانش‌بنیان‌ها ایجاد شده و باید نیازسنجی‌های مرتبط در شرکت‌های هواپیمایی اتفاق بیفتد. بر اساس نیازسنجی برنامه‌های لازم تنظیم شود تا دلگرمی برای مپنا نیز وجود داشته باشد که در صورت مشارکت در این حوزه مشتریان خود را خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=94682

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.