1

سقوط قیمت نفت به کمترین میزان ۴ سال گذشته

  • کد خبر : 106991
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
سقوط قیمت نفت به کمترین میزان ۴ سال گذشته

در بورس اینترکانتیننتال اکسچنج لندن، قیمت نفت برنت برای نخستین بار در ۴ سال گذشته به زیر ۶۴ دلار در هر بشکه کاهش یافت.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از تاس، در معاملات شب گذشته بازار جهانی انرژی، قیمت نفت برنت دریای شمال به کمتر از ۶۴ دلار در هر بشکه رسید که کمترین میزان از آوریل سال ۲۰۲۱ تا کنون به شمار می‌رود.

به طور کلی در ۲۴ ساعت گذشته قیمت هر بشکه نفت برنت ۲.۴۱ درصد کاهش یافته و به ۶۳.۹۷ دلار عقب نشینی کرده است.

نکته قابل تأمل کاهش قیمت در معاملات آتی نفت است به گونه‌ای که قیمت نفت برنت برای تحویل در ماه ژوئن با ۳.۲ درصد کاهش به ۶۳.۴۵ دلار در هر بشکه رسیده است.

قیمت نفت آمریکا هم حتی نتوانست کانال ۶۰ دلاری را حفظ کند و با ۳.۳ درصد افت با قیمت ۵۹.۹۲ دلار در هر بشکه دست به دست می‌شود.

دلیل کاهش قیمت نفت تصمیم گروه اوپک پلاس برای افزایش ۴۱۱ هزار بشکه‌ای عرضه روزانه نفت به بازار جهانی به جای ۱۳۵ هزار بشکه برنامه ریزی قبلی بوده است.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=106991

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.