3

همتی دلایل افزایش قیمت دلار را اعلام کرد

  • کد خبر : 87318
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
همتی دلایل افزایش قیمت دلار را اعلام کرد

وزیر اقتصاد گفت: دلار نیمایی قرار نیست به دنبال دلار ٧٠ و ٧١ هزار تومانی بازار حرکت کند. قرار بر این است که نیمایی و توافقی با هم باشند و در نهایت نرخ دلار را کاهش دهند.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه نشست مدیران ستادی و اجرایی گمرکات سراسر کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «روز گذشته اعلام کردید که قرار نیست چیزی در کشور گران شود چطور ممکن است افزایش نرخ دلار ٧٠ تومانی اثر تورمی نداشته باشد،» اظهار کرد: من نگفتم که افزایش نرخ دلار تورم‌زا نیست، من گفتم دولت تصمیمی برای افزایش گرانی و افزایش قیمت‌ها ندارد. دلار بازار آزاد که ارتباطی به دولت ندارد و به دلیل تنش‌های منطقه‌ای و شرایط منطقه دلار بازار آزاد و انتظار روانی افزایش پیدا کرد.

وی عنوان کرد: آن چیزی که من گفتم این بود که کالاهای اساسی افزایش قیمت نخواهد داشت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه «همزمان نرخ دلار نیما هم در حال افزایش است آیا نیما هم ارتباطی به دولت ندارد»، تاکید کرد: دلار نیمایی قرار نیست که به دنبال دلار ٧٠ و ٧١ هزار تومانی بازار حرکت کند. قرار بر این است که نیمایی و توافقی با هم باشند و در نهایت نرخ دلار را کاهش دهند و الان در شرایط منطقه این اتفاق نیفتاده است.

وزیر اقتصاد در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «نرخ توافقی هم ۶٠ الی ۶١ هزار تومان تعیین شده که گفته می‌شود تورم‌زا خواهد بود»، گفت: نرخ توافقی به این معنا است که قیمتی که بازار آن را تعیین کند (بازاری که متحد بانک مرکزی است) و همچنین بانک مرکزی آن را تأیید کند با آن موافق هستیم.

تکمیل می شود…

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=87318

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.