سوده رازقی، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: افرادی که از تغذیههای سالم و مقوی در روزهای کرونایی برخوردارند، تاب و توان بهتری برای مقابله با این بیماری دارند.
وی با تاکید بر تأمین انرژی مورد نیاز بدن، تصریح کرد: بدن ما حداقل روزانه ۱۲۰۰ کالری انرژی نیاز دارد و کمتر از آن میتواند باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن در مقابله با بیماریها شود.
رازقی با اشاره به شدت عفونت زایی کووید ۱۹، گفت: لازم است که با تغذیه سالم و مقوی، سیستم ایمنی خود را در روزهای کرونایی تقویت کنیم. به خصوص اینکه به شروع فصل پاییز نزدیک شده ایم و همزمانی شیوع آنفلوانزا و کرونا، ما را بر آن میدارد که بیشتر به فکر سلامت خود باشیم.
این متخصص تغذیه، خوردن غذاهای آب پز و بخار پز را بیشتر از غذاهای سرخ کردنی مورد تاکید قرار داد و افزود: مصرف بیش از نیاز روغنهای حیوانی و گیاهی، میتواند ایمنی بدن را تضعیف کند.
رازقی، مصرف امگا ۳ را مورد اشاره قرار داد و گفت: امگا ۳ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. بنابر این، بهتر است که خوردن ماهی در برنامه غذایی ما گنجانده شود.
این متخصص تغذیه، مصرف روزانه میوه و سبزیجات را مورد تاکید قرار داد و افزود: خوردن آب میوههای طبیعی و تازه در فصل پاییز و زمستان، بیش از پیش تاکید میشود.
رازقی، مصرف ویتامین D را توصیه کرد و گفت: روزانه حداقل ۲۰۰۰ واحد از این ویتامین مصرف شود.
وی همچنین افزود: مصرف مکملها برای آن دسته از افرادی که به مواد غذایی مورد نیاز بدن دسترسی ندارند، توصیه میشود.