به گزارش آژانس خبری تبریزمن، مسعود فقیهدینوری قبل از ظهر امروز در نشست خبری با رسانههای آذربایجانشرقی اظهار کرد: مرکز درمانی امام رضا (ع) تبریز یکی از بزرگترین مراکز مقابله با کروناست و با توجه به اینکه در حال گذر از بحران گسترده و فاز سوم هستیم با یک چالش بزرگ روبه رو شدهایم.
وی خاطرنشان کرد: در ابتدای شیوع کرونا با چالش متفاوت از جمله کمبود ماسک، مواد ضدعفونیکننده و زنجیره ابتلا مواجه بودیم ولی الان جنس چالش فرق دارد و دیگر مشکل کمبود ماسک نیست.
رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) با اشاره به غالب بودن فاز هیجانی در فاز اول کرونا، تصریح کرد: در روزهای اول شیوع کرونا همه پای کار آمده بودند ولی بعد از گذشت روزهای هیجانی در مرحله عمل علی ماند و حوضش.
وی افزود: هم اکنون تقریبا حوزه سلامت به تنهایی در حال مبارزه است و سایر واحدها که باید به ما کمک میکردند و پای کار بودند، کمرنگتر شدهاند.
دینوری با اشاره به اینکه بعد از گذشت ۹ ماه از مبارزه با کرونا، همه با مشکلات اقتصادی، تحریم و مسائلی روبرو شدهاند که کادر درمان نیز مستثنی از این نیست؛ خاطرنشان کرد: مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) با داشتن ۲ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل همیشه سعی کرده بهترین خدمات را ارایه دهد.
وی اضافه کرد: بدلیل کمبود نیروی انسانی بویژه نیروی پرستاری، با مشکل گردش کاری مواجه شدهایم، چرا که نیروی درمانی بعد از ۱۰ ماه خسته شده و چنانچه تدبیری اندیشیده نشود طی ماههای آینده، دیگر امکان تداوم راه میسر نخواهد بود.
رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) ابراز داشت: تجهیز و تامین شرایط در وضعیت بازار و نوسانات ارزی ما را با مشکلاتی روبه رو کرده است بهطوریکه تامین اکسیژن به عنوان یک نیاز اصلی به یک دغدغه بزرگ برای ما تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: به جز چند شرکت، هیچگونه تامینکننده مطمئن اکسیژن در آذربایجانشرقی نداشتهایم و متاسفانه برخلاف بسیج مردمی برای تهیه ماسک، در این بخش هیچ اقدامی نشده است و اکسیژن مورد نیاز را استانهای همجوار مانند اردبیل و زنجان و حتی اصفهان تهیه میکنیم.
وی گفت: یک شرکت طرف قرارداد با دانشگاه علوم پزشکی در تهران، با وجود دپوی حدود ۸۰ دستگاه اکسیژن، به بهانه نوسانات قیمت حاضر به تحویل دستگاهها نیست و علیرغم واریز پول همچنان از عمل به تعهدات خود سر باز میزند و این خیانت بزرگی است که یک ایرانی میتواند به هموطن خود بکند.
دینوری، به خرید تانک اکسیژن برای بیمارستان امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: تانک به تنهایی نمیتواند اکسیژن بسازد بلکه باید آن را پُر کرد.
وی با بیان اینکه من نه فرد سیاسی هستم و نه وابستگی به چپ و راست دارم و فقط یک مسوولیتی را برعهدهام گذاشتهاند، اظهار داشت: با نوسانات قیمت، سودآوری در حوزه تجهیزات پزشکی بالا رفته است و از اینرو برخی تولیدکنندگان به خاطر مغایرت قیمتها حاضر به توزیع محصولات خود نیستند.
وی تاکید کرد: مسائل اقتصادی باعث شده تا تهیه برخی وسایل ضروری که حتی در داخل کشور تولید میشود با مشکل مواجه شود به طوری که تهیه سرساکشن و دماسنج که از تجهیزات بسیار ساده و پرمصرف بیماران کرونایی است، به یک معضل برای بیمارستانها تبدیل شده است.
رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) با بیان اینکه تاکنون ۲۲ هزار تخت روز خدمات و ۶ هزار و ۲۰۰ بستری در این بیمارستان به خاطر کرونا داشتیم، اضافه کرد: یک سوم بیماران در بخش آی سی یو بیمارستان دریافت خدمات کردهاند.
وی با اشاره به اینکه پرهیز از دورهمی، سفر، رعایت بهداشت و ماسک زدن وظیفه مردم در مقابله با کروناست، گفت: در حذف پول نقد، دفع زباله، بخش حمل و نقل درونشهری و اصناف بویژه اصناف مرتبط با موادغذایی و خوراک که بیشترین ارتباط را با مردم دارند، متاسفانه با مشکلات زیادی مواجه هستیم و برخی مسایل را رعایت نمیکنند.
دینوری در خاتمه گفت: ما بعد از کرونا دیگر هیچگونه تفکیک زباله نداریم و همه زبالهها را عفونی اعلام کردهایم ولی آیا این امر در شهر نیز جاریست؟
خیانت یک شرکت ایرانی به بیماران کرونایی/ کمبود نیروی انسانی و تامین تجهیزات دو مشکل اصلی حوزه سلامت در فاز سوم کرونا
رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز، گفت: یک شرکت در تهران طرف قرارداد با دانشگاه علوم پزشکی، علیرغم دپوی دستگاههای اکسیژنساز به بهانه نوسانات قیمت، حاضر به تحویل این دستگاهها نیست.
لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=7923
- ارسال توسط : رصد
- 4554 بازدید
- بدون دیدگاه