به گزارش خبرنگار مهر، دکتر کامران باقری لنکرانی ظهر شنبه در یک نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد، گفت: موضوع سلامت و کووید ١٩ و ضرورت همراهی مردم با مُداخلاتی که جلوی گسترش این بیماری را میگیرد و بدون همراهی آنها این مداخلات امکان پذیر نیست، جنبههای اجتماعی ویروس کرونا را بسیار برجسته میکند.
وی این مسائل را از موضوعات مهمی دانست که نیازمند نگاه دقیقتری است و با اشاره به برگزاری ۲ دوره سمینار مطالعات اجتماعی سلامت به همت مرکز تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به میزبانی شیراز و تهران در سالهای ٩۵ و ٩٧، گفت: در آن ۲ سمینار به مطالعات اجتماعی سلامت و جنبههای اجتماعی برای حفظ و ارتقای سلامت پرداخته شد.
رئیس مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: امسال سومین دوره این سمینار با محوریت کووید ١٩ به میزبانی شیراز با موضوعاتی نظیر سلامت روان، سلامت اجتماعی، موضوعات اقتصادی، اثر کووید ١٩ بر پایداری خانوادهها، سلامت معنوی، نگاه اجتماعی به مطالعات دارویی و خواهندگی برای درمان و رفتار مردم در برابر این بیماری برگزار خواهد شد.
لنکرانی ابراز امیدواری کرد که مباحث طرح شده در این وبینار بینالمللی، برای دستیابی به سیاستهای بهتر و تاثیرگذارتر در زمینه درمان این بیماری و مهار کامل آن، به سیاست گذاران حوزه سلامت، کمک کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: به جز موضوعات سخنرانی، بیش از ١٢٠ مقاله پژوهشی از سراسر کشور و برخی کشورهای خارجی توسط دبیرخانه این سمینار دریافت شده که به صورت پوستر آنلاین ارائه میشود و با ارائه آنها گنجینهای از تحقیقات در خصوص آثار کووید ١٩ در اختیار تصمیم گیران قرار داده خواهد شد تا بتوانند تصمیمات مستندتر و عالمانه تری بگیرند.