به گزارش آژانس خبری تبریزمن به نقل از ایرنا، مصطفی نیلی در نشست بررسی موانع و راهکارهای ارتقای گمرک شهرستان بناب با بیان اینکه تشکیلات گمرک دنبال تصدی گری نیست، افزود: اولویت گمرک استفاده از زیرساخت های سایر دستگاه ها و بخش خصوصی در قالب توسعه گمرک است.
وی اظهار داشت: با توجه به حجم عملیات و صادراتی که از گمرک شهرستان بناب انجام شده است به طور قطع نمی شود این مجموعه را با یک یا ۲ نفر اداره کرد.
فرماندار بناب نیز در این نشست با اشاره به حجم بالای صادرات از گمرک بناب در ۱۰ ماه گذشته گفت: در این مدت ۲۱۷ هزار تن کالای غیرنفتی از طریق گمرک بناب صادر شده که این میزان صادرات ۲۵ هزار میلیارد ریال ارزش دارد و صادرات این گمرک نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزش ریالی ۱۵۰ درصد و از لحاظ وزنی ۴۰ درصد افزایش یافته است.
شهریار فتحی، با اشاره به اینکه به طور قطع این حجم صادرات از گمرک برخی استان های کشور بیشتر بوده و نمی شود با ۲ نفر این مجموعه را اداره کرد، بر ضرورت ارتقای گمرک بناب به اداره، تصویب و ابلاغ چارت جدید سازمانی و جذب نیروهای کارشناس و حراست به گمرک بناب تاکید کرد.
نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه از سال ۱۳۹۳ تاکنون برای ارتقا گمرک بناب کار خاصی صورت نگرفته است، گفت: این در حالی است که حجم صادرات هر سال نسبت به سال قبل بیشتر می شود.
حجت الاسلام محمد باقری بنابی با تاکید بر اینکه گمرک کشور و گمرک آذربایجان شرقی برای توسعه و ارتقا گمرک بناب نقشه راهی ترسیم کنند، افزود: به طور قطع اداره گمرک با این شیوه در شان گمرک و شهرستان بناب نیست و باید ساماندهی اساسی در این مجموعه انجام شود.
وی اظهار داشت: اگر قرار است بخش خصوصی در بحث ارتقا گمرک ورود کند باید مسئولان گمرک راهکارهای آن را به شهرستان اعلام کنند تا نسبت به تأمین این خواسته ها اقدام شود.
شهرستان بناب با ۱۴۰ هزار جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع شده است.