به گزارش آژانس خبری تبریزمن، در این نشست که با حضور مدیران و دستاندرکاران قرارگاه خاتمالانبیاء و مشاور مطبوع، مرکز پژوهش، معاونت عمرانی و سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز برگزار گردید، حاضرین در خصوص ایجاد این سلول بهداشتی بحث و گفتگو کردند.
علیرضا اصغری؛ مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز در این نشست با اشاره به اهمیت مدیریت صحیح پسماندهای بیمارستانی و پزشکی افزود:پسماندهای پرخطر بیمارستانی از جمله مهمترین معضلات زیستمحیطی است که میبایست با هماهنگی کلیه دستگاههای زیربط از جمله دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل محیطزیست مورد بررسی و نظارت قرار گیرد.
وی گفت: خوشبختانه طی سالهای اخیر، همکاری و هماهنگی مطلوبی بین نهادهای مختلف و مرتبط با موضوع ایجاد گردیده و با مشارکت بخش خصوصی روند بیخطرسازی پسماندهای بیمارستانی و پزشکی از سرعت و دقت بالایی برخوردار شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: براساس هماهنگیهای صورت گرفته و دستورات شهردار کلانشهر تبریز اقدامات اجرایی چهار سلول بهداشتی دفن پسماندهای شهری توسط قرارگاه خاتم الانبیاء در مرکز دفن پسماندهای شهرداری تبریز آغاز گردیده و ایجاد سلول بهداشتی دفن پسماندهای بیمارستانی بیخطر شده در برنامه اجرایی شهرداری تبریز و این سازمان قرار دارد.