به گزارش تبریزمن به نقل از صدا و سیما دبیر اجرایی این جشنواره گفت: حدود ۲۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده بود که ۵۶ اثر قابل بررسی داوری و از هر رشته ۳ اثر انتخاب و معرفی شد.
یونس سخاوت هدف از برگزاری این جشنواره را حمایت و معرفی آثار بدیع هنر دیجیتال در کشور و بهره گیری از ظرفیت هنرهای دیجیتال و هنرمندان برای پرداختن به موضوعات مهم پیشگیری از آسیبهای اجتماعی عنوان کرد.
هدف این جشنواره از منظر آسیب های اجتماعی، بهره جستن از زبان و بیان توانای هنر در حل معضلات و آسیب های جامعه و از منظر هنری، شناسایی استعدادهای خلاق فعال در عرصه هنرهای دیجیتال، ایجاد ارتباط علمی میان هنرمندان و فعالان حوزه هنرهای دیجیتال و نمایش تولید محصولات ناب هنری مبتی بر تکنولوژی و فناوری اعلام شده است.
آثار این جشـنواره در دو بخش آسیب های اجتماعی و موضوع آزاد و در محورهای هنرهای رایانه ای چنـد رسانه ای شامل انیمیشن و ویدئو آرت، جلوه های ویژه صوتی و تصویری و عکس و نقاشـی دیجیتال و هنرهای رایانه ای تعاملی شامل بازی های رایانه ای، هنرچیدمان و هنرهای نمایشـی چندرسانه ای و واقعیت مجازی و واقعیت افزوده به دبیرخانه ارسال شده بود.
دومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال به مدت ۴ روز به صورت مجازی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.