به گزارش تبریزمن به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان آذربایجان شرقی، حجتالاسلام محمدعلی نظری با بیان اینکه در راستای تأکیدات ویژه ریاست عالی قوه قضائیه و سیاست های تحولی قوه قضائیه یکی از اولویت های دستگاه قضایی حمایت از تولید و سرمایه گذاری مشروع است، اظهار داشت: در این راستا با مدیریت دکتر خلیل الهی رئیس کل محترم دادگستری استان اقدامات خوبی انجام شده که یکی از این مسایل رفع مشکلات بزرگترین مجتمع تولیدی قند و تصفیه شکر بخش خصوصی کشور در شهرستان اهر است.
وی افزود: تکمیل و اجرای این کارخانه عظیم از سال ۹۷ به دلیل طرح پرونده های قضایی و حقوقی از سوی شرکت کشت وصنعت مغان، با مشکل مواجه شده و عملا نصب تجهیزات و ماشین آلات متوقف شده بود که با ورود و پیگیری دستگاه قضایی استان و رایزنی با طرفین عملیات اجرایی این پروژه عظیم تولیدی در شهرک صنعتی اهر آغاز شد.
رئیس دادگستری شهرستان اهر ادامه داد: این مجتمع عظیم تولیدی با ظرفیت تولید روزانه ۵۰۰تن شکر و ۲۰۰تن قند در روز در زمینی به مساحت پنجاه هزار مترو زیربنای بیست و هشت هزار مترمربع در فاز یک شهرک صنعتی اهر در حال اجرا بوده و تاکنون برای این کارخانه چهار میلیون یورو و دویست میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه وجود این واحد عظیم تولیدی ظرفیتی مناسب برای اشتغال جوانان منطقه به شمار می رود اضافه کرد: با رفع مشکل و تکمیل این واحد بزرگ تولیدی و آغاز به کار آن واحد تولیدی بزرگ زمینه برای اشتغال بیش از ۵۰۰ نفر فراهم می شود.
رئیس دادگستری شهرستان اهر:
رفع مشکل بزرگترین مجتمع تولیدی قندکشور با ورود دادگستری آذربایجان شرقی/ بسترسازی برای اشتغال بیش از ۵۰۰ نفر
رئیس دادگستری شهرستان اهر، گفت: بزرگترین مجتمع تولیدی قند و تصفیه شکر بخش خصوصی کشور در شهرستان اهر با حمایت دستگاه قضایی استان به چرخه تولید بازگشت.
لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=19265
- ارسال توسط : رصد
- 288 بازدید
- بدون دیدگاه