تبریزمن – جواد مغربی: امروزه مدیریت اصولی و توجه به استراتژیهای ملی و شهری، روند توسعه شهر تبریز و حومه آن را سرعت بخشیده است. بسیاری از ذینفعان منطقه و متولیان شهر در نهادهایی مانند شورا، شهرداری و استانداری با درک این موضوع در جهت تسریع پیشرفت و تعالی تبریز با خلاقیت، هدفمندی و مدیریت جامع شهری براساس برنامههای مدون و با بسترسازی مناسب برای تداوم سرمایهگذاری و حمایت از بخش خصوصی سعی در بارور کردن ساختارهای اقتصادی، صنعتی، رفاه اجتماعی و فرهنگی دارند. بهرهگیری از توانمندیهای بخش خصوصی (اعم از داخلی وخارجی) و استفاده از پتانسیلهای موجود در شهروندان باعث تسریع رشد اقتصادی شهر میگردد.
بایستی توجه داشت که از کارآمدترین راهکارهای توسعه فرهنگ اسلامی در دیگر کشورها، جذب توریسم است که خود منجر به تسریع در شکوفایی شهر و تحول زیرساختاری آن میگردد.
از آنجایی که در این مقطع زمانی، برنامهریزان و مدیران شهری از وحدت، همدلی و دانش روز برخوردارند رسیدن به روزهای پرشکوه فردا با همت و پشتکار مسوولان ارشد شهرمان میسر خواهد شد.
اینک بهرهگیری از توانمندیهای موجود، نقطه عطفی در جهت توسعه تبریز میباشد که منجر به ایجاد تحولات ملموس در مسیر پیشرفت شهر میگردد. برنامهریزی دقیق و مدبرانه با نگاه به آینده و استفاده از منابع انسانی کارآمد و بومی و بهرهگیری از همه توانمندیهای استانی همچون منطقه آزاد ارس و تامین گستره همکاریهای اقتصادی (درون مرزی و برون مرزی) و جلب مشارکت سرمایهگذاران همسایه در صنعت، نیازمند توجه دقیقتر مسوولان برای پیشرفت تبریز است.
ایجاد انگیزه لازم در شهروندان و احیای فضای رقابتی سالم در جهت رشد اقتصاد، نهایتاً منجر به انسجام، همدلی، نشاط و شادابی بیشتر شهروندان میشود.
استفاده از نظرات و دیدگاههای شهروندان به افزایش مشارکت مردمی در امور شهر میانجامد که این امر نوید دهنده جهشی قابل توجه در بخشهای مختلف و آیندهای روشن برای تبریز است.
شهروندان آگاهند که مدیران و مسوولان متعهد و کارآمد زمانی میتوانند شهری زیبا و پویا بسازند که مردمانی مسوولیتپذیر، خلاق و امیدوار به آینده در پیشرفت شهرشان همدل و همگام با آنان باشند.
انسجام شهری و پویایی اقتصادی
- ارسال توسط : رصد
- 263 بازدید
- بدون دیدگاه