به گزارش آژانس خبری تبریزمن، یونس فاتح گفت: روزانه حدودا سیصد حلقه لاستیک مستهلک در تبریز به وجود میآید که با بازیافت آنان میتوان کمک بسزایی برا حفظ محیط زیست کرد و از دفن یا سوزاندن این مقدار تایر جلوگیری کرد تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.
فاتح تصریح کرد: بازیافت لاستیک های کارکرده و برگرداندن آنان به چرخه حمل ونقل هم باعث جلوگیری از افزایش تناژ پسماندهای شهری میشود و هم باعث میشود لاستیکهای بازیافتی با قیمت مقرون به صرفهای در اختیار شهروندان عزیز قرار گیرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: تولید کفپوشهای ورزشگاهی با دوام فوقالعاده، استفاده از پودر لاستیکها در امر آسفالت شهری برای افزایش طول عمر آسفالت و غیره از جمله کاربردهای دیگر لاستیکهایی است که دیگر امکان بازگردانی آنان به چرخه حمل و نقل وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند:
لاستیکهای کارکرده تبریز به چرخه حمل و نقل برمیگردد
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز با اعلام این خبر که لاستیکهای کارکرده و مستهلک تبریز به چرخه حمل و نقل باز میگردند افزود: در راستای صیانت از محیط زیست، کاهش پسماندهای تولیدی و عمل به اصل بازیافت طی توافقهایی که با یکی از کارخانههای بازیافت لاستیک صورت گرفت به تفاهمهای خوبی در این مهم دست یافتیم.
لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=36299
- ارسال توسط : mahdihosseini7347
- 338 بازدید
- بدون دیدگاه