به گزارش تبریزمن، حسن فیروزی، کارشناس بیوتکنولوژی این شرکت فناور در گفتوگو با خبرنگاران تمرکز این شرکت را ارائه راهکارهایی برای درمان زخم عنوان کرد و گفت: برای درمان زخم دو روش “خشک” و “مرطوب” وجود دارد. برای زخمهای مزمن به دلیل آنکه پیوند بافتی سطح پوست به مقدار زیادی از بین میرود، نیاز به اکسیژن رسانی است تا بافت شروع به ترمیم کند.
وی اظهار کرد: بر این اساس پانسمانی که در این شرکت به تولید رسید، از نوع پانسمانهای درمان نوین مرطوب و در قالب هیدروژل مرطوب است. این نوع پانسمان اجازه اکسیژنرسانی به سطح پوست را میدهد.
فیروزی اکسیژنرسانی به سطح پوست را بر اساس ساختارهای نانویی موجود در این پانسمان دانست و یادآور شد: این پانسمان حاوی نانو الیاف پلیمری است و این ساختار موجب شده است که روند بهبود زخم سریعتر صورت گیرد و از طرف دیگر موجب کاهش درد در حین درمان میشود.
این محقق عدم چسبندگی پانسمان به سطح پوست را از دیگر مزایای این محصول نام برد و خاطر نشان کرد: از آنجایی که این پانسمانها شفاف هستند، روند درمان زخم قابل مشاهده است.
وی تاکید کرد: با توجه به ساختار این محصول، امکان لود کردن مواد درمانی بر روی این پانسمانها نیز وجود دارد و برای درمان زخمهای عفونی میتوان مواد دارویی را بر روی این پانسمان لود کرد.
به گفته فیروزی، این پانسمان حتی برای زخمهای بستر نیز کاربرد دارد.