به گزارش تبریزمن به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، وی با تاکید بر امکان ایجاد دسترسی مدیریت غذا و داروی منطقه آزاد ارس به سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فراوردههای سلامت محور TTAC، افزود: اخذ گواهی سطح ۲ از سازمان غذا دارو در ارس روند تولید و عرضه محصولات سلامت محور این منطقه به بازارهای داخلی و خارجی را تسهیل خواهد کرد.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با یادآوری اینکه بخشی از تولیدکنندگان محصولات سلامت محور ارس قبلا واردکننده همان محصول بودند، خاطرنشان کرد: زیرساختهای لازم در منطقه آزاد ارس برای ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فراوردههای سلامت محور کاملا فراهم است تا در کنار برخورد با سودجویان، ضوابط لازم برای تولیدات صادرات محور به شکل جامع اجرایی شود.
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از موازیکاری در انجام وظایف اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو در بخش تولیدات موادغذایی و آشامیدنی تنها از ظرفیت اداره غذا داروی سازمان کمک میگیریم تا ارزیابی محصولات با ایفای نقش کارشناسان این بخش صورت پذیرد.
خدائیان مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو کشور نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه سازمان غذا دارو اولویتهای خود را بر پایه همراهی با تولیدکنندگان و بازرگانان این بخش ترسیم کرده است، گفت: چنانچه برآیند ارزیابیهای زیرساختی ارس در ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فراوردههای سلامت محور مثبت باشد اختیارات این سازمان به منطقه آزاد ارس تفویض خواهد شد.
وی با انتقاد از برخی موازیکاریها در انجام وظایف سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو، متذکر شد: ارزیابی سلامت محصولات سلامت محور به عهده سازمان غذا دارو هست اما کارشناس اداره استاندارد برای این کار زمان صرف میکند.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو کشور ارس را منطقهای صنعتی و مستعد برای توسعه و گسترش تولیدات گلخانهای و محصولات کشاورزی توصیف و تصریح کرد: الگوی کشت مورد نیاز شرایط امروز کشور در این منطقه متجلی است.