به گزارش تبریزمن به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، وی با تاکید بر صرفهجویی در هزینههای تولید ابزارها و دستگاههای مورد نیاز برای آبرسانی به مناطق محروم، گفت: علاوه بر اقدامات شرکت، با کمک خیرین به ۵۰۰ روستا در سطح کشور آبرسانی شده است؛ در صورت تولید بخشهای مهم ابزارها و دستگاههای آبرسانی در ارس روند آبرسانی به مناطق محروم سرعت میگیرد.
مدیرعامل شرکت سهامی مادر تخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق سازماندهی موثر و کارآمد در حوزه پروژههای زیرساختی، تامین تجهیزات و ارائه خدمات فنی و مهندسی را مهم دانست و خاطرنشان کرد: منطقه آزاد ارس پتانسیلی ارزشمند برای تامین بخشی از نیازهای داخلی و توسعه صادرات گسترده خدمات فنی و مهندسی با ارزش افزوده بالا است.
وی توضیح داد: ایران از جمله کشورهای پیشرو در حوزه نیرو بوده و دستاوردها و توانمندیهای گستردهای در بخش طراحی، مهندسی و ساخت دارد اما برای صادرات محصولات واستفاده از ظرفیت بازارهای کشورهای همسایه که به شدت نیازمند توسعه در حوزه آب و برق هستند، به منطقه مستعدی همچون ارس برای کاهش هزینههای تولید و افزایش ارزآوری نیاز داریم.
مدیرعامل ساتکاب با اشاره به طرح جهاد آبرسانی و محرومیت زدایی در کشور، گفت: ۱۳ روستا در شهرستان جلفا و ۲۱ روستا در شهرستان خداآفرین در اولویت آبرسانی شرکت قرار دارند که از این تعداد یازده روستا در محدوده منطقه آزاد ارس قرار دارند.
وی افزود: برای ما روستاهای با مهاجرت معکوس مولد در اولویت قرار دارند و با توجه به ارزش افزودهای که منطقه آزاد ارس در این منطقه ایجاد کرده است، روستاهای این منطقه نیز در اولویت آبرسانی قرار گرفتهاند.