به گزارش تبریزمن به نقل از روابط عمومی امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، وی ادامه داد: مهمترین مزیت و مشوق مناطق آزاد برای جذب سرمایهگذار معافیتهای مالیاتی و تسهیل امور گمرکی است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از چالش جدی نیروی کار در ارس خبر داد و یادآور شد: واحدهای تولیدی در ارس با چالش نیروی کار مواجه بوده و کارکنان این شرکتها از شهرهای دور و نزدیک از تبریز، خوی و مرند جذب میشوند. در این بین یکی از جذابیتهای اشتغال در مناطق آزاد معافیت مالیات بر حقوق و دستمزد است که نادیده گرفته میشود.
وی با انتقاد از مسئولین دورههای قبلی استان در عدم همراهی با توسعه اقتصادی در ارس، گفت: همدلی مدیران دولت سیزدهم در استان برای کمک به توسعه و رونق اقتصاد در صنعتیترین منطقه آزاد ایران از یک سو و فعالیت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ذیل وزارت امور اقتصادی و دارایی از سوی دیگر برای ما و فعالان اقتصادی خوشحال کننده است. با شرایط جدید مشکلات و دغدغههای تولید و اشتغال و صادرات در جمع یک خانواده مطرح و مرتفع میشود.
کیانی خواستار اهتمام مدیران کل استان به اجرای ماده ۲۷ قانون چگونگی اداره مناطق آزاد شد و اظهار داشت: عدم اجرای این قانون که در سال ۱۳۷۲ تصویب شده و تاکنون اجرا نشده است، یکی از موانع مهم و تاثیرگذار بر سر راه انجام وظایف ذاتی این مناطق و بروز مشکلات عدیده در حوزه تولید و اشتغال و توسعه عمران و آبادانی و تامین زیرساختهاست.
وی اصلاح فرایندهای گمرکی در دربهای گمرک و منطقه آزاد را ضروری توصیف کرد و تاکید کرد: امیدوارم با روحیه جدید شکوفا شده در استان، در جلسهای مجزا با حضور مدیرکل امور اقتصاد و دارایی و ناظر گمرکات استان فرایند اشتباه بهوجود آمده در اخذ عوارض از کالاها در منطقه آزاد ارس حل شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه طبق قانون درآمدهای منطقه آزاد ارس در محدوده قانونی این منطقه و شهرهای همجوار هزینه میشود، تصریح کرد: اگر مشکلات بهوجود آمده در سالهای اخیر برای درآمدهای گمرکی ارس پیش نیامده بود، برای تکمیل پروژه.های زیربنایی مهم مثل تصفیه خانه جلفا که پروژهای بزرگ برای انتقال آب از هادیشهر و مرند تا تبریز است با کمبود بودجه مواجه نبودیم.