به گزارش تبریزمن، محمدحسین بلاغی شامگاه جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی حیدربابای شهریار افزود: قبل از روی کار آمدن دولت سیزدهم و در ۱۱ سال گذشته حدود هشت میلیارد تومان از محل اعتبارات وزارت فرهنگ و ارشاد برای این طرح هزینه شده بود.
وی با اشاره به اینکه شهریار از سرآمدان شعرای ترک زبان پارسی گو است، اظهار کرد: غزلیات شهریار نشان دهنده دوران هجران و خاصی از زندگانیش است و در کنار آن مناجات نامهها و عرض ارادت او به اهل بیت (ع) نشان دهنده بینش وسیع، روح بلند و نگاه دینی و شیعی اوست.
بلاغی گفت: زمان شناسی، وقت شناسی و سرایش شعر در اشعار شهریار به چشم میخورد و این وقت شناسی در حوزه ادبیات و شعر بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه جاودانگی شهریار ابدی است، ادامه داد: شهریار منحصر به این منطقه و خطه نیست، شهریار را در خارج از ایران بیشتر از ما دریافته و شناخته اند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ملی حیدربابای شهریار ارسال شده بود که نشان دهنده شناخت و ارادت هنرمندان به شهریار است.
وی با اشاره به اینکه تلاش میکنیم این جشنواره به صورت بین المللی در سالهای آینده برگزار شود، افزود: جشنواره ملی حیدربابای شهریار در فهرست اصلی جشنوارههای وزارت و فرهنگ ارشاد اسلامی ثبت و در تقویم جشنوارههای وزارت قرار خواهد گرفت.