3

توزیع نذورات گرم در ظروف یکبار مصرف گیاهی و سلولزی

  • کد خبر : 68981
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲
توزیع نذورات گرم در ظروف یکبار مصرف گیاهی و سلولزی

رئیس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، مجید تاجیک بر استفاده از ظروف استاندارد (food grade) برای توزیع آب، چای و مواد غذایی تاکید کرد و گفت: داشتن علامت فودگرید (food grade) نشان‌دهنده این است که محصول مورد نظر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تولید شده و فاقد مواد شیمیایی مضر است.

رئیس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود.

وی در خصوص استفاده از ظروف یک‌بار مصرف شفاف و نازک (پلی استایرین) برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی‌های گرم و داغ هشدار داد و یادآور شد: این ظروف برای نوشیدنی‌ها با دمای بالای ۶۵ درجه سانتیگراد مناسب نیست.

تاجیک به هیئت‌های عزاداری و مسئولان موکب‌ها توصیه کرد تا حد امکان از نوشیدنی‌های بسته‌بندی (پک شده) برای نذورات خود استفاده کنند و برای خنک کردن نوشیدنی‌ها نیز از یخ‌های بسته بندی بهداشتی استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=68981

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.