0

نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده‌های دامی و دریایی

  • کد خبر : 79161
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده‌های دامی و دریایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی وآشامیدنی سازمان غذا و دارو، به اهمیت نقش نظارتی این سازمان برفرآورده‌های غذایی با منشا دامی و دریایی اشاره و تاکید کرد که این سازمان درتمامی مراحل تولید نظارت دارد.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح نقش سازمان در کنترل فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی و دریایی، عنوان کرد: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر تمامی مراحل تولید، بسته‌بندی و توزیع این محصولات دارد تا از ایمنی و سلامت آن‌ها برای مصرف انسانی اطمینان حاصل شود.

وی افزود: این نظارت شامل چند بخش اساسی است؛ از جمله جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به چرخه غذایی، تأییدیه‌های بهداشتی و کیفیتی برای تولید محصولات دامی و دریایی، و کنترل مواد افزودنی و نگهدارنده‌ها.

بهفر همچنین به نقش مهم سازمان در نظارت بر زنجیره سرد این محصولات اشاره کرد و گفت: به دلیل حساسیت بالای محصولات دامی و دریایی به فساد، نظارت بر زنجیره سرد از تولید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است.

بهفر همچنین بر اهمیت آموزش و اطلاع‌رسانی به تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان این محصولات تأکید کرد و افزود: سازمان غذا و دارو با برگزاری دوره‌های تخصصی و ارائه آموزش‌های بهداشتی به صنعتگران کمک می‌کند تا از رعایت ضوابط بهداشتی مطمئن شوند.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=79161

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.