به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگذاری نصر، «صمد حضرتی» افزود: پرونده این تخلف را بازرسان شرکت پخش فرآورده های نفتی در بازرسی از محل فروش در بستان آباد کشف و به اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان ارسال کردند.
وی اظهار کرد: شعبه بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی این شهرستان نیز به پرونده مذکور برای تخلف فروش ۲۹ هزار و ۴۸۰ لیتر نفت سفید به ارزش سه میلیارد و ۹۴۴ میلیون ریال رسیدگی کرد.
حضرتی، ادامه داد: شعبه با بررسی اوراق پرونده به دلیل فروش خارج از ضابطه قانونی، اتهام را محرز و متخلف را به پرداخت جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش کالا محکوم کرد.
در نیمه نخست امسال اصناف متخلف در حوزه کالا و خدمات آذربایجان شرقی در واحدهای اجرای احکام به پرداخت بیش از سه هزار و ۷۰۸ میلیارد و ۳۴۴ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.
این میزان جریمه به دنبال رسیدگی و مختومه شدن پنج هزار و ۷۴۹ پرونده تخلف از سوی واحدهای اجرای احکام صادر شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی؛
فروشنده متخلف نفت سفید در بستانآباد حدود هشت میلیارد ریال جریمه شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: فروشنده متخلف نفت سفید در بستان آباد به پرداخت ۲ برابر ارزش تخلف خود معادل هفت میلیارد و ۸۸۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=79498
- ارسال توسط : رصد
- 134 بازدید
- بدون دیدگاه