به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمد بیگ روز دوشنبه در تشریح فرایند تشکیل این کمیته، اظهار کرد: آموزش پدافند غیرعامل، سه جامعه هدف شامل عموم مردم، دستگاههای اجرایی و به خصوص آموزش و پرورش را شامل میشود که از سال گذشته به طور ویژه وارد حیطه آموزش و پرورش شدهایم.
وی ادامه داد: پس از کش و قوسهای فراوان در بحث هماهنگی با اداره کل آموزش و پرورش استان، موضوع در دستورکار قرار گرفت و سپس دوره تربیت مربی رایگان برای ۲۵۰ دبیر و متخصص حوزه پدافند غیرعامل برای ارائه آموزشهای تخصصی به دانش آموزان برگزار شد.
بیگ درخصوص محتوای مطالب آموزشی نیز افزود: محتوای آماده شده سازمان پدافند غیرعامل برای سال ۱۳۹۷ بود و با توجه به اینکه مسائل مربوط به این حوزه هر سال تغییر میکنند و نیاز به بروزرسانی دارند، دبیرخانهای با همکاری آموزش و پرورش برای تهیه محتواهای آموزشی تشکیل شد.
وی گفت: محتوا و دادهای که سال ۱۳۹۷ برای آموزش دانش آموزان تعریف شده بود بررسی و بروزرسانی شد و اکنون برای آموزش به دانش آموزان مورد استفاده قرار میگیرد.
وی در خصوص اهمیت تشکیل کمیته پدافند غیرعامل دانش آموزی و ارائه آموزشهای مربوطه، خاطرنشان کرد: دانش آموزان باید در مواقع حیاتی و هنگام وقوع هر حادثه طبیعی و غیرطبیعی آگاهی کافی جهت پیشگیری و مدیریت آن داشته باشند.
مدیرکل پدافند غیرعامل آذربایجان شرقی تاکید کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان دروازه ورود آموزشها به خانواده هستند، انتظار داریم که آموزشهای پدافندغیرعامل در مدارس به خانهها و خانوادههای نیز تسری یابد که هدف اصلی ما است.
پدافند غیرعامل به مجموعه اقدام های غیر مسلحانه ای گفته می شود که بدون استفاده از تجهیزات نظامی برای کاهش آسیب و یا خسارت ها در زمان بروز حادثه و یا بحرانهای مختلف مورد توجه قرار می گیرد.