1
مشاور عالی و جانشین وزیر

کسری بودجه وزارت بهداشت موجب تاخیر در طرح‌های عمرانی می‌شود

  • کد خبر : 83761
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
کسری بودجه وزارت بهداشت موجب تاخیر در طرح‌های عمرانی می‌شود
مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه امسال این وزارتخانه با کسری ۸۰۰ هزار میلیارد ریالی بودجه مواجه است، گفت: کسری بودجه اجرای طرح های عمرانی را با تاخیر مواجه می‌کند.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری ایرنا، علی جعفریان روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: رقم کسری بودجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بسیار قابل توجه است و باید در این خصوص شخص رییس جمهوری که سابقه و تخصص لازم و کافی در این حوزه را دارد، وارد عمل شده و اتخاذ تصمیم کند.

وی با بیان اینکه با منابع داخلی و اعتبارات بودجه ای نمی توان مشکلات و چالش های حوزه بهداشت و درمان کشور را حل و فصل کرد، گفت: متاسفانه در نظام بودجه ریزی و در بخش تعرفه های مربوط به وزارتخانه، نرخ تورم سالانه به درستی دیده نمی شود و همین امر منجر به بروز کسری بودجه و ایجاد مشکلات عدیده مالی می شود.

جعفریان یکی از آسیب های مهم کسری بودجه را کاهش اعتبارات عمرانی دانست و اظهار کرد: با توجه به معوقه های عدیده در نظام سلامت، پرداخت حق و حقوق کارکنان در اولویت قرار دارد و همین امر موجب می شود از میزان و حجم اعتبارات عمرانی کاسته شود.

وی بهترین و مهمترین راهکار در شرایط کنونی را بهره مندی از ظرفیت بسیار مهم خیران سلامت عنوان و اضافه کرد: برای توسعه فیزیکی حوزه بهداشت و سلامت و ساخت مراکز درمانی و بهداشتی چاره ای جز بهره مندی از توان خیران نداریم که نمونه موفق این موضوع را در آذربایجان شرقی شاهدیم.

جعفریان یکی از رسالت های اصلی نظام سلامت را ارایه خدمات کیفی به مشتریان عنوان کرد و با تاکید بر اینکه بدون منابع مالی دستیابی به این هدف مشکل است، ادامه داد: توقع ارایه خدمات عادلانه برای احاد جامعه جز از طریق مساعدت های خیرین سلامت ممکن نیست.

وی نقش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظام سلامت کشور را تنها ۲۵ درصد اعلام کرد و در عین حال یادآور شد: برای ۷۵ درصد بقیه نیز این مجموعه پاسخگو است و باید تمام دستگاه ها و نهادهای اجرایی و خدماتی در کنار وزارتخانه باشند.

جعفریان مانع زدایی، تسهیل گری و جهت دهی را مهمترین و محوری ترین کارکرد مدیریت ها در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد و افزود: روسای دانشگاه های علوم پزشکی باید در این مسیر گام های اساسی بردارند.

وی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دانشگاه های تیپ یک کشوری با افزون بر ۶۰۰ نفر هیات علمی و بیش از ۱۰ هزار نفر دانشجو یاد کرد که در کل کشور یکی از مهمترین مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در علوم پزشکی به شمار می رود.

جعفریان برخورداری از تعداد ۲۹ بیمارستان و بیش از پنج هزار تخت را از ظرفیت های بالای دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد و گفت: در این میان ضریب پرستار به تخت بیمارستانی در آذربایجان شرقی بسیار پایین تر است.

وی از عقب افتادگی وزارت بهداشت در تامین و پرداخت معوقه های پرستاران خبر داد و افزو: با وجود تلاش های وزیر و پرداخت بخش مهمی از معوقه ها، هنوز عقب ماندگی در این زمینه وجود دارد.

 

 

وزارت بهداشت ۸۰۰ هزار میلیارد ریال کسری بودجه دارد
 بهمن نقی پور

به گزارش ایرنا، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم با ارایه گزارشی از فعالیت سه ساله خود، گفت: در این مدت تلاش کردیم هر چه در توان داریم با بهره مندی از کارکنان و اعضای هیات علمی و استادان، برای توسعه بخش درمان و بهداشت آذربایجان شرقی در طبق اخلاص بگذاریم.

بهمن نقی پور اظهار کرد: اصل مهم ما در این مدت تلاش برای ارتقای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود که بر اساس آمارها و شاخص های جهانی و منطقه ای در این خصوص به موفقیت هایی دست پیدا کردیم.

وی میدان دادن به مدیران و همکاران، توجه به اصل مشورت، دیدارهای چهره به چهره با مردم و همکاران، حضور میدانی در گروه های آموزشی، تلاش برای تهاتر مالی با وزارت نفت و صنایع مس، کاهش هزینه ها و افزایش سه برابری درآمدها، مولدسازی و ارتقای کیفی خدمات بهداشتی و درمانی را از رویکردهای سه ساله دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد.

نقی پور مولدسازی املاک دانشگاه علوم پزشکی را از مهمترین فعالیت های خود عنوان کرد که در این زمینه اراضی موجود دانشگاه نه تنها کاهش نیافت، بلکه امروز با اضافاتی به رئیس جدید تحویل داده می شود.

 

وزارت بهداشت ۸۰۰ هزار میلیارد ریال کسری بودجه دارد
 احمدرضا جودتی

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با بیان اینکه چالش های مختلفی حوزه بهداشت و سلامت آذربایجان شرقی دارد، تلاش برای رفع این مشکلات به خصوص در حوزه های اقتصادی را اولویت اول خود بیان کرد.

احمدرضا جودتی بدهی به کارکنان، بیمه ها و شرکت های دارویی و شرکت های خدماتی را از جمله چالش های اقتصادی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانست و بر نوسازی فضاهای فیزیکی و تجهیزات پزشکی در استان تاکید کرد.

وی احترام به همه، استفاده از نیروهای متخصص و کاربلد، بی توجهی به سلایق سیاسی، توجه به نیروهای جوان و به کارگیری آنها در رده میانی مدیریت ها، تقویت ارتباط به مجامع علمی جهان و ارتباط مستمر با مردم را از برنامه های خود در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد.

به گزارش ایرنا، در این مراسم از خدمات سه ساله دکتر “بهمن نقی پور” قدردانی و “احمدرضا جودتی” به عنوان رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز معرفی شد.

جودت با سابقه ۴۰ سال طبابت، استاد تمام گروه جراحی قلب و توراکس دانشگاه علوم پزشکی تبریز است و پیشتر در دهه ۱۳۷۰ در سمت های معاونت درمان و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و تبریز مشغول به کار بوده است.

وی از رزمندگان دوران دفاع مقدس است و بین سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=83761

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.