به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر ، امروز چهارشنبه مراسم بزرگداشت مجاهد شهید علی حیدری با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور، مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه و همسر و خانواده این شهید در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور در این مراسم ضمن بزرگداشت مقام شهید دکتر علی حیدری پیام تبریک و تسلیت رئیس جمهور و هیئت دولت را به همسر و فرزندان و خانواده شهید و بازماندگان ابلاغ کرد.
وی در ادامه سخنان خود با قرائت آیاتی از قرآن کریم به تبیین ویژگیهای انسانهای نیکوکار پرداخت و گفت: در شخصیت دکتر حیدری تمامی این خصوصیات را میتوان مشاهده کرد.
معاون حقوقی رئیس جمهور هجرت در راه خدا، طبابت، اخلاق و ایثار، بی توجهی به امور مادی و تلاش برای خدمت به خدا را از جمله فضائل دکتر حیدری عنوان کرد.
وی علم را یکی از ملاکهای فضیلت انسانها برشمرد و گفت: دکتر حیدری با کسب علم نافعی چون پزشکی به خدمت به تمامی انسانها فارغ از هر رنگ و نژاد و مذهبی پرداخت.
انصاری ادامه داد: این شهید بزرگوار توفیق جهاد در راه خدا در جبهههای دفاع مقدس و جبهه مقاومت را داشت و تا پایان عمر در این مسیر به خدمت پرداخت.
معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: خوشا به سعادت دکتر حیدری که همه این خصایل را با هم داشت و امیدواریم ما نیز بتوانیم ادامه دهنده راه وی باشیم.
وی ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان گفت: در قرن ۲۱ و دنیای پیشرفته امروز شاهدیم که در جلوی چشمان تمام جهانیان چگونه انواع منشورها و میثاقها و موازین انسانی وحقوقی و اخلاقی توسط این رژیم نقض میشود و هر اقدام این رژیم مصداق نقض چند منشور سازمان ملل است و جهان مدعی تمدن و حقوق بشر، یکپارچه از این رژیم غاصب حمایت میکنند.
وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرد: وظیفه انسانی همه برای دفاع از کرامت انسانی این است که یک کارزار همه جانبه انسانی در دفاع از حق و حقیقت راه بیندازیم و از این طریق به تبیین این جنایات و حمایت از مردم مظلوم فلسطین بپردازیم.
انصاری با اشاره به تلاش دولت و مسئولان کشور در حمایت از مردم فلسطین ابراز امیدواری کرد که با لطف و کرامت مسلمین و مؤمنان آزاده جهان برای دفاع از حق متحد شوند و شر اشرار را از سر مردم فلسطین و منطقه کم کنند.
وی تاکید کرد: شرط این امر دیپلماسی همبستگی در جهان اسلام است.
علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم با اشاره به شخصیت برجسته شهید حیدری وی را یک نمونه و اسوه حسنه برشمرد و به بازتبیین شخصیت علمی، اجتماعی و حرفهای این طبیب مهاجر پرداخت.
زالی با اشاره به زادگاه شهید حیدری در محلهای اصیل و قدیمی و مذهبی در تهران فتوت و جوانمردی و تدین را از جمله ویژگیهای وی برشمرد.
وی با اشاره به حضور سلحشورانه شهید حیدری در جبهههای دفاع مقدس یادآور شد: به گفته همرزمانش وی در صحنههای نبرد به سلحشوری شهره بود.
شهید دکتر حیدری؛ اسوهای برای نسل جوان
ربیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم مستندسازی زندگینامه این طبیب مجاهد تاکید کرد و گفت: زندگی این طبیب شهید برای نسل جوان اسوه و آموزنده است.
وی خضوع و حسن خلق ایثار و فداکاری و اخلاق و عدم تعلق به دنیا را از ویژگیهای شایسته این شهید بزرگوار دانست.
زالی با اشاره ابعاد زندگی اجتماعی، فردی، علمی و حرفهای این شهید بزرگوار، وی را سرمشق و الگویی آموزنده برای نسل جوان ذکر کرد.
در ادامه این مراسم دکتر محسن پرویز همکلاس و همرزم شهید حیدری و از فعالان حوزه رسانه نیز با اشاره به سابقه دوستی ۴۰ ساله با شهید به ذکر فضائل و خصایص بارز وی پرداخت.
وی عدم تعلق دنیوی و مادی، تلاش برای خدمت رسانی به محرومان و دردمندان و جهاد در راه خدا را از جمله بارزترین خصوصیات شهید حیدری عنوان کرد.
محسن پرویز، شهید دکتر حیدری را مصداق بارز این سخن دانست که تا کسی در زندگی شهید نباشد شهید نخواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شهید دکتر حیدری پس از فارغ التحصیلی با مهاجرت به لبنان، راه مجاهدت خویش را ادامه داد افزود: این شهید در لبنان نیز به خدمت در مناطق و روستاهای محروم پرداخت.
این دوست و همکلاس شهید خاطرنشان کرد که دکتر حیدری تا اخرین لحظات عمر خویش با اخلاص و ایثار به دنبال خدمت به مردم و مقاومت بود و امیدوارم ما نیز بتوانیم ادامه دهنده راه وی باشیم.
مداحی و قرائت بیانیه انجمن اسلامی ۱۳۴۸ و بسیج دانشجویی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نیز از دیگر بخشهای این برنامه بود.
شهید حیدری که دانشآموخته دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بود، سیام مهرماه در مسیر حرکت به سمت محل مداوای بیماران و بعد از بیش از دو دهه خدمات پزشکی در لبنان توسط پهپادهای رژیم صهیونیستی در استان نبطیه به شهادت رسید.
وی در دوران دفاع مقدس به صورت داوطلبانه به جبهه رفت و بعد از پایان جنگ علیرغم امکان حضور در تهران برای گذراندن طرح از مسئولان اداره طرح خواست وی را به هرکجای کشور که مردم به وجود او بیشتر نیاز دارند اعزام کنند و اینگونه شد که مدتها در روستاهای محروم استان هرمزگان طبابت کرد و در دهه ۷۰ به لبنان رفت.
شهید علی حیدری در اوج دوران جولان تکفیرها در سوریه نیز خود را به صفوف رزمندگان رساند و در درمانگاههای صحرایی به مداوای مدافعان حرم پرداخت.