به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در یک مطالعه جدید، محققان دانشگاه استرالیای جنوبی به ارتباط مستقیم بین پیروی بیشتر از دستورالعملهای رژیم غذایی دولت فدرال استرالیا و سطوح پایینتر درد بدن بهویژه در میان زنان پی بردند.
«سو وارد»، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: «خوب غذا خوردن برای سلامتی و آرامش روان مفید است. اما دانستن اینکه تغییرات ساده در رژیم غذایی شما میتواند درد مزمن را جبران کند، میتواند زندگی را تغییر دهد.»
تحقیقات قبلی نشان داده است که بیش از ۳۰ درصد مردم جهان از درد مزمن رنج میبرند و زنان و افرادی که دارای اضافه وزن یا چاق هستند بیشتر در معرض ابتلاء به این دردها هستند.
مطالعه جدید نشان داد که مصرف بیشتر غذاهای اصلی- سبزیجات، میوهها، غلات، گوشت بدون چربی و لبنیات- بدون در نظر گرفتن وزن فرد، درد مزمن را کاهش میدهد.
وارد گفت: «انتخاب های غذایی و کیفیت کلی رژیم غذایی فرد نه تنها فرد را سالمتر نگه میدارد، بلکه به کاهش سطح درد آنها نیز کمک میکند.»
این مطالعه نشان داد که تأثیر رژیم غذایی سالم در کاهش درد مزمن برای زنان بیشتر از مردان بود.
وارد گفت: «این امکان وجود دارد که خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی گروههای غذایی اصلی باعث کاهش درد شود، اما تیم تحقیقاتی نمیتواند با قطعیت بگوید که آیا رژیمهای غذایی با کیفیت پایین منجر به درد بیشتر میشود یا اینکه آیا درد منجر به رژیم غذایی ضعیفتر میشود.»