1

قطع برق مراکز درمانی و چالش‌های بیماران

  • کد خبر : 90318
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
قطع برق مراکز درمانی و چالش‌های بیماران

رئیس انجمن بیماری‌های نادر گفت: با توجه به دستورات وزیر بهداشت و درمان همچنان برق مراکز درمانی قطع شده و این موضوع مشکلاتی را برای بیماران و بیمارستان باعث می شود.

حمیدرضا ادراکی رئیس انجمن بیماری‌های نادر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به دستورات اخیر وزیر بهداشت درباره قطع نکردن برق بیمارستان‌ها و مراکز درمانی گفت: قطعی برق همچنان ادامه دارد. اکثر بیمارستان‌ها دارای ژنراتور هستند اما مراکز درمانی، کیلینیک‌ها، مراکز تصویربرداری و آزمایشگاه‌ها در زمان قطعی برق همچنان با مشکلات جدی مواجهند.

وی افزود: این موضوع به مسئولین ذی‌ربط بیان شده است و مسئولین می‌گویند: قطعی برق تمام آن منطقه را شامل می‌شود و یک ساختمان را نمی‌توان مدیریت کرد. اگر می‌خواهد برق داشته باشد باید خودتان ژنراتور بگذارید و این کار بسیار هزینه دارد و به صرفه نیست.

رئیس انجمن بیماری‌های نادر در پایان خاطر نشان کرد: باید توجه داشت که ژنراتور خودش مصرف سوخت بالایی دارد و موجب ضرر مراکز درمانی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=90318

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.