2

یارانه دارو به حساب وزارت بهداشت واریز می شود

  • کد خبر : 100032
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
یارانه دارو به حساب وزارت بهداشت واریز می شود

رئیس سازمان غذا و دارو، از واریز یارانه دارو به حساب وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی پیرصالحی، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه دارو، گفت: در جلسه‌ای با رئیس‌جمهور، بودجه ۳.۵ میلیارد دلاری دارو و تجهیزات پزشکی تثبیت شد که این اقدام نقش مؤثری در تأمین پایدار دارو در کشور خواهد داشت.

وی افزود: از این پس، یارانه دارو مستقیماً در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد و تحت نظارت شورای عالی بیمه مدیریت خواهد شد. این تغییر به بهبود روند پرداخت‌ها و تسهیل دسترسی به دارو کمک خواهد کرد.

پیرصالحی درباره پرداخت مطالبات داروخانه‌ها گفت: بخشی از بدهی‌ها از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها پرداخت شده و در تلاش برای تسویه دیگر مطالبات تا پایان سال هستیم همچنین مقرر شده است سازمان تأمین اجتماعی بدهی‌های معوق را طبق زمان‌بندی تعیین‌شده پرداخت کند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت توسعه صنعت دارو در کشور تأکید کرد: حمایت از شرکت‌های خصوصی و دانش‌بنیان در دستور کار قرار دارد و با تقویت مراکز رشد در سراسر کشور، زمینه برای گسترش تولید و نوآوری در صنعت دارو فراهم خواهد شد.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=100032

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.