0

مرندی: در حرکت به سوی عدالت در سلامت چندان موفق نبوده‌ایم

  • کد خبر : 100477
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
مرندی: در حرکت به سوی عدالت در سلامت چندان موفق نبوده‌ایم

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران با بیان اینکه در حرکت به سوی عدالت در سلامت، چندان موفق نبوده‌ایم، گفت: باید شعار عدالت در سلامت را طبق تاکیدات رهبری، محقق کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، سید علیرضا مرندی، در جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی کشور با اشاره به اینکه فرهنگستان علوم پزشکی برای تشویق و ترغیب پژوهشگران و تکریم مقام والای اندیشمندان و نخبگان عرصه‌های مختلف علوم پزشکی، جشنواره علمی برگزار می‌کند، افزود: این برنامه با ارزیابی پژوهش‌های علوم زیستی و پزشکی کشور، پژوهشگران برگزیده در رشته‌های علوم پایه و علوم بالینی، همچنین پژوهشگران جوان، پژوهشکده برتر و دانشمند برگزیده دهه اخیر را با اهدای جوایز نقدی و دیپلم افتخار فرهنگستان مورد تشویق قرار می‌دهد.

وی با اشاره به وضعیت نظام سلامت، بر اهمیت حمایت از مردم در شرایط اقتصادی موجود، کاهش هزینه‌های درمانی و اصلاحات در صنعت دارو و بهداشت و همچنین لزوم توجه به کمبود منابع مالی در این حوزه‌ها تأکید و بیان داشت: متأسفانه در حرکت به سوی عدالت در سلامت موفق نبوده‌ایم و باید به سویی برویم که بتوانیم شعار عدالت در سلامت را طبق تأکیدات رهبری محقق کنیم.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: عدم توجه به این مسائل می‌تواند باعث ایجاد مشکلات جدی برای مردم شود و می‌توان با همکاری بیشتر و استفاده از ظرفیت‌های موجود، به بهبود وضعیت بهداشت و درمان کشور کمک کرد و در این مسیر، افراد دلسوز و متخصص در سمت‌های کلیدی مورد نیاز هستند تا اقدامات مؤثری انجام دهند.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=100477

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.