3

۱۵ درصد تخفیف خرید نهال برای کاربران آسیاتک در هفته درختکاری

  • کد خبر : 102047
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۵
۱۵ درصد تخفیف خرید نهال برای کاربران آسیاتک در هفته درختکاری

کاربران آسیاتک می‌توانند از ۱۵ تا ۲۲ اسفند با ۱۵ درصد تخفیف از نهالت، نهال سفارش دهند.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت انتقال داده‌های آسیاتک، این شرکت در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خود در روز درختکاری با همکاری نهالت، امکانی را برای کاربران خود فراهم کرده است تا بتوانند سهمی در حفظ محیط زیست و پایداری طبیعت داشته باشند. در این طرح کاربران آسیاتک می‌توانند با ۱۵ درصد تخفیف از پلتفرم نهالت، برای خود و یا عزیزان‌شان نهال سفارش دهند.

نهالت یک پلتفرم آنلاین خرید نهال است که این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند تا نهال دلخواه‌شان را به اسم خود و یا هر شخصی که دوست دارند خریداری کنند. کاشت و نگهداری از نهال‌ها و درختان نیز توسط نهالت انجام می‌شود.

برای این کار نیز کافی است وارد سایت نهالت شوید و پس از انتخاب نهال دلخواه، از کد asiatech۱۵ برای دریافت تخفیف استفاده کنید.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=102047
  • ارسال توسط :
  • 62 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ۱۵ درصد تخفیف خرید نهال برای کاربران آسیاتک در هفته درختکاری بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.