وزرای خارجه ایران و ارمنستان صبح امروز سهشنبه در دیداری رسمی با یکدیگر در خصوص مسائل دوجانبه و منطقهای رایزنی کردند.
به گزارش تسنیم، آرارات میرزویان، وزیر امور خارجه جمهوری ارمنستان صبح امروز سهشنبه ۵ فروردین به صورت رسمی از سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان که به ایروان سفر کرده استقبال کرد.
عراقچی روز گذشته در چارچوب رایزنیهای مستمر جمهوری اسلامی ایران با همسایگان در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقهای، بنا به دعوت همتای ارمنی خود وارد ایروان شد.
به گفته اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، عراقچی در این سفر علاوه بر رایزنی با وزیر امور خارجه ارمنستان، با نخستوزیر و دیگر مقامات این کشور نیز دیدار و در مورد روابط دوجانبه و آخربن تحولات منطقه قفقاز گفتگو و تبادل نظر خواهد کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به این سفر تاکید کرد: منطقه قفقاز جنوبی از اهمیت بهسزایی در سیاست خارجی کشورمان برخوردار است. کانال عصر ایران در تلگرام تعرفه خدمات روانشناسی و مشاوره سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد
تماشاخانه
انهدام چهار هلیکوپتر روسیه توسط نیروهای اوکراینی در عملیاتی دراماتیک (فیلم)
بزرگترین حماقت بشر در مورد یک اثر تاریخی / سنگ باستانی را قطعه قطعه کردند و در آتش انداختند! (فیلم)
فیلم های دیگر
عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ نظرات کاربران