0

نقطه ضعف بزرگ ناوهای هواپیمابر آمریکا

  • کد خبر : 107729
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
نقطه ضعف بزرگ ناوهای هواپیمابر آمریکا

زمین‌گیرشدن جهانی تمامی نسخه‌های Osprey پس از سقوط مرگبار یک فروند CV-22B نیروی هوایی آمریکا در ژاپن طی سال ۲۰۲۳، زنگ خطری جدی برای نیروی دریایی آمریکا به‌صدا درآورد.

به گزارش خبرآنلاین، در جریان این بحران، پرنده‌های قدیمی C-2 Greyhound ناوگان نیروی دریایی با وجود سن بالا مجدداً به‌کار گرفته شدند تا پشتیبانی لجستیکی ناوهای هواپیمابر را در سراسر جهان حفظ کنند. اما این راه‌کار اضطراری، صرفاً یک‌مُسَکِن موقت بود، چراکه طبق برنامه، ناوگان C-2 در سال ۲۰۲۶ به‌طور کامل بازنشسته خواهد شد.

C-2 Greyhound

به نقل از پارتیزان، با حذف C-2، تمامی مسئولیت‌های حیاتی «ارسال محموله به ناو» بر دوش CMV-22B خواهد افتاد. این نسخه از Osprey که در سال ۲۰۲۱ وارد خدمت عملیاتی شد، به‌دلیل قابلیت نشست‌وبرخاست عمودی، توان پرواز در مسیرهای انعطاف‌پذیر، انتقال بارهای حجیم همچون موتورهای F135 جنگنده‌های F-35C، و انجام سوخت‌گیری هوایی، از نظر مفهومی جایگزینی پیشرفته‌تر برای C-2 به‌شمار می‌رود. همچنین، برخلاف C-2 که نیازمند باند فرود روی ناو است، Osprey می‌تواند روی بیشتر شناورها یا بیشتر سطح‌های زمین، مستقر شود.

CMV-22B

با این‌حال، سابقه‌ی فنی و ایمنی V-22 همواره محل بحث بوده است. برنامه توسعه آن با چالش‌های فنی فراوان همراه بوده و سابقه‌ی وقوع سوانح مرگبار در رزومه آن وجود دارد. گرچه پس از سانحه سال ۲۰۲۳، عملیات پروازی به‌صورت مرحله‌ای از سر گرفته شد، اما همچنان محدودیت‌های جدی عملیاتی برای این پرنده پابرجاست و بازگشت به نرخ پروازی عادی تا اواسط ۲۰۲۵ پیش‌بینی می‌شود.
۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=107729

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.