به گزارش تبریز من ،مهمترین دستاورد این دستورالعمل حذف گزینش عقیدتی از فرآیند جذب مدیران است.
در تبصره ۱ ماده ۳ این دستورالعمل آمده است: مطابق ماده (۲۲) آیین نامه اجرایی قانون گزینش و معطوف به ماده (۲) قانون مذکور، اخذ تأییدیه گزینش صرفاً برای موارد اعزام به مأموریت ثابت خارج از کشور و همچنین مأموریت و انتقال به دستگاه اجرایی دیگر در مشاغل حساس (در صورتی که انتصاب مورد نظر در زمره این موارد باشد) لازم است.
سازمان اداری و استخدامی کشور ۲۳ فروردینماه، دستورالعمل اجرایی نحوه انتخاب، انتصاب و ارتقای افراد به پستهای مدیریت حرفهای که به پیشنهاد همین سازمان در یکصد و نود و سومین جلسه شورایعالی اداری به تصویب رسیده بود را ابلاغ کرد.
پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور به شورایعالی اداری، در اجرای بند (۴) سیاستهای کلی نظام اداری و مادههای ۵۷ و ۱۱۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و همچنین یکی از بندهای محوری در برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم بوده است.
شرایط و شایستگیهای عمومی، اختصاصی و همچنین سوابق تجربی و مدیریت مورد نیاز برای انتصاب مدیران دولتی در ستادهای دستگاههای اجرایی و بخشهای عملیاتی دولت در این دستورالعمل آمده است.
ایجاد شفافیت بیشتر در فرایند انتخاب مدیران و همچنین ارتقای کیفیت مدیریت در بخشهای مختلف دولت از اهداف این دستورالعمل است که در نهایت، میتوان انتظار داشت این رویکرد، سبب حفظ و ارتقای بهرهوری در دستگاههای اجرایی و بهبود خدمات به مردم و جلب رضایت آنان شود.