3

هوش مصنوعی کد نویس مایکروسافت شد

  • کد خبر : 111996
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
هوش مصنوعی کد نویس مایکروسافت شد

به گفته ساتیا نادلا مدیر ارشد اجرایی مایکروسافت، حدود ۳۰ درصد کدهای این شرکت توسط هوش مصنوعی نوشته می شود.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از سی ان بی سی، نادلا طی گفتگویی زنده با مارک زاکربرگ مدیر ارشد اجرایی متا گفت: می توانم بگویم شاید ۲۰، ۳۰ درصد کدهایی که امروز در مخازن ما و برخی پروژه هایمان وجود دارد احتمالا به وسیله نرم افزار نوشته شده اند.

این دو مدیر ارشد اجرایی در رویداد Llama Con متا که برای توسعه دهندگان هوش مصنوعی در کالیفرنیا برگزار شده بود، صحبت می کردند. نادلا در ادامه سخنانش اظهار کرد مقدار کدی که هوش مصنوعی در مایکروسافت می نویسد، به طور مداوم در حال افزایش است.

نادلا از زاکربرگ پرسید چه میزان از کدهای متا با هوش مصنوعی نوشته می شود. زاکربرگ نیز در پاسخ گفت رقم دقیق را نمی داند اما این شرکت مشغول ساخت یک مدل هوش مصنوعی است که می تواند نسخه های بعدی مدل های خانواده Llama را بسازد.

مدیر ارشد اجرایی متا در این باره گفت: پیش بینی می کنیم احتمالا سال آینده حدود نیمی از برنامه نویسی با هوش مصنوعی انجام شود و در مرحله بعد این میزان را افزایش می دهیم.

مایکروسافت و متا هزاران برنامه نویس را استخدام کرده اند اما آنها جدیدترین شرکت هایی هستند که درباره چگونگی جایگزین شدن هوش مصنوعی به جای برخی توسعه دهندگان انسانی سخن می گویند.

از زمان راه اندازی چت جی پی تی در اواخبر ۲۰۲۲ میلادی مردم از هوش مصنوعی برای انجام برخی فعالیت ها از جمله سرویس های پشتیبانی و غیره استفاده می کنند.

ساندار پیچای مدیر ارشد اجرایی متا نیز در اکتبر سال گذشته اعلام کرد بیش از ۲۵ درصد کدهای جدید این شرکت با هوش مصنوعی نوشته می شود.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=111996
  • ارسال توسط :
  • 19 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای هوش مصنوعی کد نویس مایکروسافت شد بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.