به گزارش خبرآنلاین، در طول سالها، تحقیقها و تجربههای زیادی در مورد انتخاب هندوانهی خوب انجام شده؛ از زدن ضربه به پوست گرفته تا دقت به لکهی زرد رنگ زیر آن. اما میان همهی این روشها، یک ترفند ساده، کمتر شناختهشده و بسیار کاربردی وجود دارد: ترفند «دو انگشتی».
به نقل از یکپزشک، هرچه فاصلهی بین نوارهای سبز تیرهای که روی پوست هندوانه کشیده شده منظمتر و پهنتر باشند، هندوانه فرصت بیشتری برای رسیدن داشته است. اگر این فاصله به اندازهی دو انگشت باشد، احتمال زیادی دارد که با یک هندوانهی شیرین و رسیده طرف هستند.
چند نکتهی تکمیلی که پژوهشهای تجربی آنها را تأیید کردهاند
صدای تُنُک و توخالی: اگر با انگشت به پوست هندوانه ضربه بزنی و صدایی عمیق و طنیندار بشنوی، یعنی درونش پرآب و رسیده است. در مقابل، صدای کِدر یا خفه میتواند نشانهی نارس بودن یا سفتی بافت باشد.
لکهی زرد یا سفید رنگ: هندوانههای خوب، در نقطهای از پوستشان لکهای دارند که رنگ آن متمایل به زرد یا کرم است. این لکه، جاییست که هندوانه بر روی زمین رشد کرده و نور مستقیم ندیده است. رنگ پررنگتر این لکه، نشانهی اقامت طولانیتر میوه روی زمین و در نتیجه، رسیدهتر بودن آن است.
شکل میوه: هندوانههای گرد معمولاً شیرینتر و خوشطعمتر هستند، چون بهصورت یکنواختتری رشد کردهاند. هندوانههای بیضی یا کشیده، آبکیتر و گاه بیمزهترند.
۵۸۵۸