به گزارش تبریزمن ، محمد امیدفر با اشاره به صدور هشدار جوی سطح نارنجی از سوی این اداره کل افزود: بر اساس نقشههای پیش یابی هواشناسی فعالیت این سامانه موجب آبگرفتگی معابر، غرش آذرخش، جاری شدن روان آب، طغیان رودخانه ها، لغزندگی جادهها و در نواحی مستعد بارش تگرگ در استان میشود.
وی اظهار کرد: در این مدت با توجه به وزش باد و بروز تندبادهای لحظهای، احتمال خسارت به سازههای سبک در اثر وزش باد، خیزش گرد و خاک، سقوط و یا پرتاب اجسام سبک و شکستن سرشاخههای درختان وجود دارد؛ بنابراین محکم کردن سازههای سبک و احتیاط در عبور از کنار ساختمانهای نیمه کاره و عدم پارک خودرو در کنار درختان فرسوده ضروری است.
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی استان، پرهیز از اتراق مسافران و علاقهمندان به طبیعت در حریم رودخانهها و مسیل ها، لایروبی مسیلها و کانالهای زهکشی، جلوگیری از فعالیتهای کوهنوردی و انجام اقدامات پیشگیرانه را در مورد مهار آبگرفتگی معابر و سیلابهای احتمالی خواستار شد.
امیدفر از کشاورزان خواست به توصیههای کارشناسان جهاد کشاورزی استان توجه کرده و از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانهها و نواحی مرتفع خودداری کنند.
وی با اشاره به بارشهای روز گذشته در این استان یادآور شد: بیشترین میزان بارش از ورزقان به میزان ۱۲ میلی متر گزارش شده است و سراب با ۹ میلی متر و سهند با هشت میلی متر در رده بعدی قرار دارند.
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ورزقان با دمای هفت درجه خنکترین و میانه با دمای ۳۱ درجه گرمترین شهرهای استان بودند و دمای تبریز در این بازه زمانی در گرمترین زمان به ۲۴ و در خنکترین زمان به ۱۴ درجه سانتی گراد بالای صفر رسید.