0

دارویار منجر به کاهش رانت در نظام دارویی شد

  • کد خبر : 114046
  • ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
دارویار منجر به کاهش رانت در نظام دارویی شد

وزیر سابق وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی گفت: در طرح دارویار که با تأیید مسئولان اجرایی شد ارز دارو به صورت مستقیم به مردم اختصاص یافت.

بهرام عین‌الهی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با بررسی وضعیت کمبود دارو در کشور و اقدامات انجام شده در دولت شهید رئیسی، گفت: یکی از اقدامات مهم دولت، شهید رئیسی اصلاح نحوه تخصیص ارز دارویی بود، به طوری که در گذشته ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی به واردکنندگان داده می‌شد، اما به‌دلیل نوسانات قیمتی و تغییرات در پیش‌فاکتورها، مبالغ بالایی به واردکنندگان پرداخت می‌شد که لزوماً منجر به بهبود وضعیت بازار دارو نمی‌شد.

وی ادامه داد: در طرح “دارویار” که با تأیید مسئولان، اجرایی شد ارز دارو به صورت مستقیم به مردم اختصاص یافت. این ارز با نرخ نیمایی جایگزین ارز ۴۲۰۰ تومانی شد و مابه‌التفاوت آن به شکل یارانه در اختیار مردم قرار گرفت. این تغییر سیاست، گام مهمی در راستای شفافیت، کاهش رانت و حمایت از تولید داخلی دارو بود.

عین‌الهی در رابطه با حمایت از زیر ساخت‌های درمانی در مناطق محروم، خاطر نشان کرد: همچنین حمایت از زیرساخت‌های درمانی به‌ویژه در مناطق محروم نیز در دستور کار قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ دستگاه تجهیزات پزشکی سنگین به شهرستان‌ها ارسال شد. این اقدام موجب شد تا مردم برای انجام آزمایش‌ها و خدمات تشخیصی دیگر نیازی به مراجعه به تهران نداشته باشند و خدمات درمانی در محل سکونت خود دریافت کنند.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=114046

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.