6

شلیک از اوریون، انفجار با آکتوژن؛ معرفی «باندِرول»، هیولای تازه‌نفس روسیه

  • کد خبر : 114590
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲
شلیک از اوریون، انفجار با آکتوژن؛ معرفی «باندِرول»، هیولای تازه‌نفس روسیه

موشک کروز جدید روسیه با نام «باندِرول» رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روسیه اخیراً از موشک کروز جدیدی با نام S۸۰۰۰ «باندِرول» رونمایی کرده که از پهپادهای «اوریون» شلیک می‌شود و قرار است در آینده به بالگردهای تهاجمی Mi-۲۸N نیز اضافه شود. اما نکته قابل‌توجه در گزارش جدید اداره اطلاعات نظامی اوکراین (DIU) این است که این موشک با تکیه بر قطعات ساخت کشورهای خارجی از جمله ژاپن، آمریکا، سوئیس، چین، کره جنوبی و استرالیا تولید شده است.
بر اساس بررسی‌های متخصصان اوکراینی، برخی از اجزای کلیدی این موشک عبارت‌اند از:

باتری‌های ژاپنی از شرکت Murata
ماژول تبادل تله‌متری ساخت استرالیا (RFDesign Pty Ltd)
موتور توربوجت ساخت چین با رانش ۸۱.۶ کیلوگرم‌نیرو
سروو درایو کره‌جنوبی (Dynamixel)
میکروکنترلر سوئیسی (STMicroelectronics)
فوتوترانزیستور ژاپنی از Toshiba

این موشک که توسط شرکت «کرونشتات تکنولوژی» طراحی و تولید شده، با طول حدود ۵ متر، بردی معادل ۵۰۰ کیلومتر و سرعت پروازی بین ۵۲۰ تا ۶۵۰ کیلومتر بر ساعت دارد. کلاهک جنگی آن نیز شامل ۱۵۰ کیلوگرم ماده انفجاری از نوع ترکیبات فلزی مانند آکتوژن با پودر آلومینیوم است.

طبق اعلام DIU، در حالی که تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا تأمین قطعات را برای صنایع نظامی روسیه دشوار کرده‌اند، مسکو همچنان از طریق واسطه‌ها و شرکت‌های وابسته به الیگارش‌ها قطعات غربی را تهیه می‌کند. گفته می‌شود خطوط تولید این موشک‌ها در سه شیفت فعال‌اند تا سطح تولید حفظ شود.
منبع: militarnyi
۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=114590

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.