1

تغییرات آرد بدون پشتوانه علمی نمی‌تواند کیفیت نان را بهبود دهد_6845783f95ffe.jpeg

  • کد خبر : 120210
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷

881a8c3a8d0929da17af4c55d85f89fb

881a8c3a8d0929da17af4c55d85f89fb

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=120210

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.