2

پایداری تامین آب شرب در کل کشور

  • کد خبر : 123862
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
پایداری تامین آب شرب در کل کشور

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در طول جنگ تحمیلی رژیم صهیونی و بر خلاف تلاش مزدوران آن، هیچ مشکلی در روند تامین آب و بهداشت شهروندان به وجود نیامد.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در طول جنگ تحمیلی رژیم صهیونی و بر خلاف تلاش مزدوران آن، هیچ مشکلی در روند تأمین آب شرب و بهداشت شهروندان به وجود نیامد.

امینی ادامه داد: بلافاصله پس از تهاجم دشمن، با تدوین سناریوهای مدیریت بحران و ابلاغ به شرکت‌های آب و فاضلاب سراسر کشور، آمادگی لازم برای مقابله با شرایط اضطراری به وجود آمد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آمادگی نیروهای عملیاتی و واکنش سریع شرکت‌های آب و فاضلاب، خوش‌بختانه فرایند رفع حوادث نیز با سرعت چشم‌گیری به انجام رسید که خللی در روند آب‌رسانی به وجود نیاید، به گونه‌ای که حادثه اصابت پرتابه دشمن به خطوط آب‌رسانی شمال تهران که طبق برآوردها می‌توانست حدود یک هفته به طول انجامد، طی ۴۸ ساعت برطرف شد.

رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: بازدید مستمر از تأسیسات آب و فاضلاب، پایش لحظه‌ای کیفیت آب در تصفیه‌خانه‌ها، مخازن شبکه توزیع و پاسخ‌گویی به درخواست‌ها و تماس‌های شهروندان از طریق سامانه‌های ۱۲۲ از دیگر فعالیت‌های شرکت‌های آب و فاضلاب در طول جنگ تحمیلی رژیم غاصب صهیونیستی بود.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=123862

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.