0

کالابرگ الکترونیک شارژ شد

  • کد خبر : 123544
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
کالابرگ الکترونیک شارژ شد

سازمان هدفمندسازی یارانه ها اعلام کرد: ۳۰۰۰ میلیارد تومان از منابع مورد نیاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب شرکت مجری طرح کالابرگ الکترونیک واریز شد.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، طبق آنچه سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرده، با تأکید دولت مبنی بر رسیدگی به معیشت افراد کم درآمد، حمایت از معیشت خانوارها و تقویت سبد غذایی آنها و هماهنگی‌های به عمل آمده بین سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرحله سوم توزیع کالاهای اساسی از طریق کالابرگ الکترونیک اجرا می‌شود.

در گام نخست این مرحله، طرح کالابرگ الکترونیک برای خانوارهای دهک‌های اول تا سوم درآمدی اجرا می‌شود که زمان استفاده و شروع این مرحله توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در روزهای آتی متعاقباً اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است؛ این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی لبنی، پروتئینی و خواربار اختصاص یافته است.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=123544

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.