به گزارش آژانس خبری تبریزمن، عادل کاظمی با بیان اینکه برق تبریز از نظر حجم و اعتبار ریالی پروژهها در میان شرکتهای توزیع کشور پیشتاز است، افزود: تعداد كل پروژههای انجام یافته از ابتدای سال 1400 در برق تبریز تاکنون، تعداد 2365 فقره با اعتبار بالغ بر 1850 ميليارد ريال است.
وی تاکید کرد: با عنایت به گره خوردن برق با زندگی روزمره مردم و نیز وابستگی کامل تمام بخشهای کشور به این صنعت عظیم، هرگونه پیشرفت در این حوزه کاملا ملموس بوده و نقش اساسی در سطح رضایت ملی ایفا میکند.
به گفته وی؛ شرکت توزیع نیروی برق تبریز در محدوده شهرستانهای تبریز، اسکو و آذرشهر و شهرهای خسروشاه، ایلخچی، سردرود، باسمنج، گوگان، ممقان و سهند وظیفه برقرسانی مطمئن و پایدار را به بیش از یک میلیون مشترک بر عهده دارد.
کاظمی در تشریح طرحهايي كه به مناسبت چهل و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي به بهرهبرداري رسیده يا عمليات اجرايی آنها آغاز ميشود، گفت: از كل پروژههای ياد شده، تعداد 123 پروژه با اعتباري بالغ بر 620 ميليارد ريال به عنوان پروژههای شاخص آماده بهرهبرداری در دهه فجر 1400 میباشند.
وی پروژههای مذکور را شامل 549 پروژه با 664 میلیارد ریال اعتبار در بخش توسعه و احداث، 1051 پروژه در بخش نیرورسانی با اعتباری بیش از 555 میلیارد ریال، 547 پروژه در بخش اصلاح و بهینه سازی شبکههای توزیع با 325 میلیارد ریال، 58 پروژه در قالب طرحهای کاهش تلفات به ارزش 116 میلیارد ریال، 66 پروژه جهت ایجاد قدرت مانور با اعتباری بالغ بر 92 میلیارد ریال، 55 پروژه در بخش توسعه و اصلاح روشنایي شبکه معابر با صرف 37 میلیارد ریال و 10 پروژه تعویض کنتور با 13 میلیارد ریال اعتبار عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در پایان یادآور شد: برق تبریز طی سال جاری با وجود مشکلات اقتصادی به دستاوردهای بزرگی از جمله اتمام تمامي پروژههاي سنواتي شركت به تعداد 751 فقره، تبدیل بیش از یک چهارم از کل شبکه فشار ضعيف هوايي شركت به کابل خودنگهدار، بهبود و كاهش متوسط طول عمر پروژه ها از 195روز به 58 روز، نصب بیش از 10 هزار دستگاه کنتور فهام در انشعابات دیماندی در راستای هوشمندسازی شبکه، پيادهسازي نرمافزار جديد اسكادا و توسعه اتوماسيون شبكه و کشف و جمعآوري نزدیک به9500 دستگاه ماینر از 463 مركز غيرقانوني استخراج رمز ارز ديجيتال دست یافته است.