اخبار ویژه

سراب و تیکمه‌داش آذربایجان‌شرقی جزو سردترین شهرهای کشور شدند جزییات مرگ دانش آموز ۱۴ ساله در مدرسه/ دانش آموز به خاطر تنبیه از سوی مدرسه صبح روز حادثه مجبور شد دور مدرسه بدود عوارض سرمایه‌ گذاری گردشگری در روستاها رایگان شد صادرات ۸۵۴ میلیون و ۳۷۴ هزار دلار کالا از گمرکات آذربایجان شرقی نصیرزاده: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند بازگشت تحریم‌های بین‌المللی بعد از اسنپ‌بک؛ ترکیه دارایی‌ها و حساب‌های ۲۰ شخص و ۱۸ نهاد ایرانی را بلوکه کرد پزشکیان: ما خودمان، خودمان را تحریم کرده‌ایم / آنهایی که نفت و گاز و سوخت ندارند و این منابع را می‌خرند چگونه زندگی می‌کنند؟ ما اینها را داریم و گرسنه هستیم / صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در مصرف انرژی معادل ۱۸ میلیارد دلار است سخنگوی ناوگان الصمود: اسرائیل ۱۳ کشتی ناوگان را تصرف کرد ؛ تعدادی از فعالان حاضر در ناوگان بازداشت شده‌اند ایران: شورای امنیت پذیرش دولت فلسطین را تصویب کند رونمایی از پوستر نمایش «زیرزمین» در تبریز

15

شاخص کل بورس کانال 1.6 میلیون واحدی را پس گرفت/ بازار سرمایه محل مناسب هدایت نقدینگی

  • کد خبر : 53820
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰
شاخص کل بورس کانال 1.6 میلیون واحدی را پس گرفت/ بازار سرمایه محل مناسب هدایت نقدینگی
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند رو به رشد، دوباره کانال یک میلیون و 600 هزار و احدی را پس گرفت.

به گزارش تبریزمن به نقل از فارس، بورس اوراق بهادار تهران که فصل زمستان را با بهار معاملات خود آغاز کرد، امروز در آخرین روز کاری هفته با افزایش 48 هزار و 469 واحد به رقم یک میلیون و 624 هزار و 866 واحد رسید.

همچنین شاخص کل با معیار هموزن با رشد 9155 واحد به رقم 476 هزار و 210 واحد رسید. ارزش شرکت‌های حاضر در بورس هم به بیش از 6 میلیون و 17 هزار میلیارد تومان رسید. در حال حاضر همه شاخص‌های بورس سبز شده‌اند، به طوری که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی – ارزشی 3 درصد و با معیار هم وزن 1.96 درصد رشد کرده‌اند.

البته هنوز بازار بسته نشده و معاملات ادامه دارد، کارشناسان می‌گویند: بازار سرمایه‌ که یکی از محل‌هایی است می‌تواند سرمایه‌های سرگردان مردم را جذب کند و شرکت‌ها هم با انتشار سهام جدید و یا حق تقدم‌ها و اوراق مختلف به تامین مالی غیرتورمی از طریق بورس بازار سرمایه اقدام کنند.

دولت هم برای کنترل تورم طرح‌هایی در دست دارد از جمله اینکه می‌خواهد اوراق سپرده بانکی با نرخ 23 درصد منتشر کند، اما اگر نقدینگی سرگردان وارد بازار سرمایه شود، می‌تواند به رونق تولید و افزایش پروژه‌های شرکت‌های بورسی کمک کند.

در عین حال این نکته را هم نباید از نظر دور داشت که ذات بازار سرمایه همراه با ریسک یعنی نوسان و خطر زیان است.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=53820

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.